Кошлуков излиза от продуцентската си къща, остава водещ

11 септември 2013 | 16:31 Дачев
No Frame media ще има нов председател на борда на директорите, съобщиха от продуцентската къща.
По изрично негово желание, той ще бъде оповестен след вписването на промените.

Иван Гарелов, Елена Йончева и Юлияна Дончева вече са в борда на директорите на компанията, обяви на пресконференция днес Емил Кошлуков.
 
Досега постът "председател" се заемаше от Емил Кошлуков, който продължава да бъде част от компанията, но като водещ - на едно от най-успешните публицистични предавания в българския ефир - "Факторът Кошлуков".
 
"No Frame media продължава да прави всички свои продукции, водена от желанието да отговори на високите критерии на на българските зрители. Очаквайте най-новите продукции на компанията", се казва в съобщение на компанията.

* * * * * * *

Сред продукциите на "Но Фрейм" са "България говори" с Константин Вълков по Нова ТВ (януари - март 2013 г.), "Срещу новините" с Косьо Лунгов и Играта по БНТ1, "Големите загадки" с Башар Рахал / Атанас Сребрев по bTV (септември 2012 - юни 2013 г.), "Екс милионер търси съпруга" с Диана Любенова / Бианка Илич по TV7 (декември 2011 - ноември 2012 г.), "Мис България" по TV7 (от юни 2011 г. насам), "Пред банята" по TV7  (от ноември 2011 г. насам), "Споделено с..." по TV7 (юни 2010 - август 2013 г.), "Баркод" по TV7 и други, като "Комисията Павлов" по TV7 (от ноември 2011 г.), "Пин код" с Пламен Юруков по News7 (от септември 2013 г.).

От 16 септември 2013 г. "Но Фрейм" продуцира и новия проект на TV7 - "България без цензура", след като през пролетта на 2011 г. подпомогна реализацията на проекта "TV7 в България".

*
 * * * * * *

Днес Емил Кошлуков обяви и старта на нови публицистични предавания по TV7 и News7:

- на 23 септември тръгва предаване на Юлияна Дончева, което се очаква да бъде "изключително динамично" с гости, публика, кратки въпроси в блиц вариант и качествен екип, подготвящ шоуто;
- на 6 октомври започва предаване за международна политика на Иван Гарелов и Елена Йончева, която в неговите рамки ще прави своята разследваща журналистика със снимки и международни материали;
- Пламен Юруков вече започна своето аналитично предаване по News7;
- в областта на политическата сатира и инфотейнмънта, продуцентската къща продължава своите предавания "Комисията Павлов" (TV7)
 и "Срещу новините" (БНТ) в леко обновена форма - по-атрактивни, с нови рубрики и нови участници.

Подготвя се и предиобеден блок за TV7:
 типично женско предаване от 23 септември; ще има отделни рубрики всеки ден - готвач няма да бъде Лео Бианки, който няма възможност да се справя с ежедневна продукция.
Ангажиран е главният готвач на големи хотели, един от най-добрите в страната.

* * * * * * *

Николай Бареков съобщи за някои рокади в телевизията:
- Диана Радева става водещ на сутрешния блок "Добро утро, България" от 16 септември и ще си партнира с Витомир Саръиванов; предаването ще има и ново студио;
- Мая Костадинова започва седмично криминално предаване за разследвания в областта на организираната престъпност, трафика и икономическите престъпления; неин продуцент ще бъде Асен Иванов, който е шеф на криминалния екип в телевизията;
- Диляна Гайтанджиева остава в кампанията "България без цензура", макар че временно няма да бъде заедно с Бареков, тъй като в момента е в Сирия.



ИЗБРАНО