Мария Илиева става треньор в ”Гласът на България” сез.10

25 април 2023 | 11:34 Дачев
Предстоящият десети сезон на „Гласът на България“ излиза тази есен в ефира на bTV

Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав - вокален майстор, автор и продуцент, тя е сред най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години с ярък, характерен глас, забележителен талант, автентичен стил и обаяние.
 
Мария Илиева сяда в престижното треньорско кресло на „Гласът на България“ в един от най-силните моменти от своя живот – тя е зряла, мъдра, успешна и уверена, готова да дава от всичко това на новите гласове, които ще се включат в музикалната надпревара този сезон. 
 
Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 г. с хитовия сингъл „Лунен сън”, който директно я изстрелва на върха на всички музикални класации у нас и остава там за следващите 20 години.
Само част от хитовете в супер успешната й, дългогодишна музикална кариера са „Нищо”, „Сама”, „Нека вали”, „Всичко”, “I Like”, Alright (с Любо Киров и „Те“),, „Играя стилно“, „Остани тази нощ“, „Крадена любов” и „Чуваш ли ме” (с Графа) и много други. Най-новият сингъл на Мария Илиева носи името „Любов” и е първият изцяло авторски проект на певицата.
 
„Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „Гласът на България“, но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!”, заявява уверено Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.
 
* * * * * * *
 
Тази есен “Гласът на България” ще отбележи своето десето издание. Юбилейният сезон на рейтинговото предаване обещава още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите. 
Снимките на сезона тепърва предстоят.
Надпреварата между треньорите и между самите участниците ще бъде наистина оспорвана, битките ще са епични, а победата – само една!  Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“.
 
Кои ще са останалите звездни треньори, които заедно с Мария Илиева ще се впуснат в търсене на новия, най-добър и въздействащ „глас на България“ – ще стане ясно съвсем скоро. Преди година треньори бяха Любо Киров, Дарина Йотова-Dara, Галена и Иван Лечев.


ИЗБРАНО