Осми финален сезон на „Пази се от живите мъртви“ по AMC

25 април 2023 | 11:46 Дачев
AMC ще излъчи осмия и последен сезон на „Пази се от живите мъртви“ през май тази година. Хитовият сериал ще се разгърне в 2 части от по 6 епизода, първата от които ще стартира на 15 май в 23:00 ч.
 
Епизодите ще се излъчват всеки понеделник в същия час. Продукцията ще се завърне за финалните си шест епизода по-късно през годината.
 
Действието в осмия сезон на „Пази се от живите мъртви“ започва 7 години след всичко, което се случи в края на сезон 7, когато надеждите на Морган (Лени Джеймс) и Мадисън (Ким Дикенс) да спасят Мо (Зоуи Мърчант) от Падре не се оправдаха. Сега Морган, Мадисън и останалите, които те са довели на острова, живеят под циничното управление на Падре. 
След като нашите герои са демотивирани и отчаяни, задачата да възроди вярата в един по-добър свят се пада на човека, когото Морган и Мадисън отново са решени да спасят на всяка цена – осемгодишната Мо.
 
Във финалния сезон 8 участват Лени Джеймс, Ким Дикенс, Колман Доминго, Даней Гарсия, Остин Амелио, Кристин Еванджелиста, Карън Дейвид, Джена Елфман, Рубен Блейдс и Зоуи Мърчант.


ИЗБРАНО