TV7 стартира мащабен проект под мотото „TV7 в България”

25 март 2011 | 17:43 Дачев
Проектът включва обиколка на 34 български града и ще е с продължителност 6 месеца. Телевизията ще излъчва част от програмата си пряко оттам

TV7 стартира един от най-мащабните си проекти под мотото “TV7 в България”. В продължение на шест месеца телевизията ще обиколи 34 български града, за да отрази местните проблеми, забележителности, таланти и актуални теми.
В началото на всяка седмица TV7 ще позиционира своята мобилна сцена в центъра на съответния областен град, от където през следващите пет дни ще се заснемат голяма част от предаванията на TV7 и ще се извършват преки включвания за новините и сутрешния блок „БОдилник”.

В петъчния ден Николай Бареков ще води рубриката си „Гореща точка” от центъра на града, а местните жителите ще могат да се включат активно в предаването, като задават свотите въпроси и подават сигнали от региона.

Новото ток шоу на TV7 „Пряка демокрация”, което стартира на 4 април, също ще се превърне в трибуна на местното население в петъчната вечер.

Във всеки ден от седмицата в съответните градове ще има и много забавление, а мобилната сцената на TV7 ще бъде мястото за изява на местни творци и таланти.

Проектът TV7 в България цели да скъси дистанцията между лицата от екрана и обикновения зрител и да даде възможност на хората от различни части на страната да споделят, както проблемите на техния град, така и нещата, с които се гордеят и които са се превърнали в символ на региона. 
„TV7 в България” стартира на 4 април 2011 г., като първият град от програмата на проекта е Велико Търново.



ИЗБРАНО