Сезон 2 на „Забравена“ от 15 май

19 февруари 2019 | 12:18 Дачев
Днес Sony Pictures Television обяви официално, че приветстваният от критика и публика сериал „Забравена“, който беше заснет изцяло в София, се завръща за втория си сезон с премиера за България на 15 май 2019 по AXN.

Трейлър (с български субтитри)
 
Продукцията е с участието на Стана Катич („Касъл“), а в центъра на събитията е агентката от ФБР Емили Бърн (Катич), която докато е по следите на известен сериен убиец, изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Емили е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея докато е била в плен. Завръщайки се вкъщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингър) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка - всъщност единствената, която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.
 
През втория сезон, след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот, но дори докато възстановява връзката си със сина си Флин, Емили не може да се отърси от мрака на миналото си. Тя привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история бостънския полицейски следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен, Емили ще рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си.
 
* * * * * * *
 
„Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и е продуциран от Masha Productions. Сериалът ще излъчват AXN и други мрежи и платформи на Sony в Русия, Европа и Латинска Америка, а Amazon Prime Video ще излъчва за САЩ, Великобритания и други избрани територии по-късно тази година.
 
Изпълнителен продуцент и режисьор е Одед Ръскин заедно с Джули Глюксман, Стана Катич, Мат Сърълник и Мария Фелдман. Режисьори на продукцията са Адам Сандерсън и Каша Адамик. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Сърълник и е базиран на оригинален сценарий, дело на Виоло.
 
Във втория сезон, освен Стана Катич и Патрик Хюсингър, ще видим отново и Кара Теоболд („Имението Даунтън“), Нийл Джаксън („Западен свят“, „Добре дошли в Марвен“), Ангел Бонани и Пол Фрийман. Новите лица във втори сезон са Матю Ле Невес и Наташа Литъл („Нощният мениджър“). Ле Невес е в ролята на Кал Исак – бивш морски тюлен, склонен към обезоръжаващ оптимизъм, а Наташа Литъл е в ролята на специален агент Джулиан Гюнарсен – хладнокръвен профайлър от ФБР. Тя се присъединява към офиса в Бостън, за да залови извършителя на смъртоносна терористична атака.


ИЗБРАНО