Бул

За филма

Оригинално заглавие: Bull
Държава: САЩ
Година: 2016
Жанрове: Крими

Режисьор: (създател и сценарий) Пол Атанасио, Фил Макгроу

В ролите: Майкъл Уедърли, Фреди Родригес, Дженива Кар, Джейми Лий Къркнър, Анабел Атанасио, Крис Джаксън, Илайза Душку


Криминална комедия-драма за брилянтния, стремителен и чаровен д-р Джейсън Бул (Майкъл Уедърли) - експерт в играта с "кукли на конци". Той комбинира психология, интуиция и високотехнологична информация, за да разгадае съдебни заседатели, адвокати, свидетели и обвиняем...

Бул наема невероятен екип от експерти, които да изпипат разказите до последния детайл. В него са включени бившият му девер Бени Колон (Фреди Родригес) - адвокат, влизащ в ролята на защитник на ищеца по време на имитираните заседания; Мариса Морган (Дженива Кар) - ненадминат експерт по неврология от отдела за държавна сигурност; бившата следователка в нюйоркския полицейски отдел Дани Джеймс (Джейми Лий Къркнър), която е суровият, но досетлив детектив на фирмата; хитрата хакерка Кейбъл Маккрори (Анабел Атанасио), която отговаря за събирането на кибер интелект, и Чънк Палмър (Крис Джаксън) - моден стилист, който изпипва визията на клиентите преди съдебното заседание.

Високите залози, комбинацията от забележителен нюх за човешката природа, три докторантури и първокласен екип, които Бул притежава, създават успешни стратегии, накланящи везните на справедливостта в ползва на клиента.

3 сезона (2016-2018), 56 епизода.

От 9 януари 2019 г. по FOX Crime (сезон III).

ИЗБРАНО