Disney Channel през декември 2021

1 декември 2021 | 13:36 Дачев
Disney Channel предвижда специална програма с по два коледни епизода един след друг. Сред предаванията, които ще видим, са „Домът на Рейвън“, „Късмет, Джеси“, „Аз съм по средата“, „Къмпиране“, „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ и „Големият град на Грийнс“. Излъчването е всеки делничен ден от 11:00 ч. в периода 20 - 24 декември.
 
На 24 декември от 12:00 ч. е премиерата на филма „Коледа… отново?("Christmas Again", 2021).
 
Това е историята на Ро - 11-годишно решително момиче, което иска да внесе малко дух в коледното празненство, тъй родителите ѝ преминават през предизвикателен развод. Ро си мечтае всичко да бъде по старому, както е било преди появата на новата приятелка на баща ѝ и нейния син. Тя споделя желанието си със случаен Дядо Коледа. 
 
Нещо обаче се обърква и - вместо желанието на Ро да се сбъдне - тя преживява един и същи ден отново и отново... Тази случка трябва да я научи да обича новото си пораснало семейство и да ѝ помогне да разбере истинското значение на Коледа.
 
Мегачудесата на калинката и черния котарак“ - всички 13 епизода от 4 сезон на поредицата ще се излъчат на 25 и 26 декември (събота и неделя) от 20:30 ч. до полунощ.


ИЗБРАНО