Нашите момичета: Футболни съпруги

Документално риалити - нов и уникален формат, чиито главни героини са атрактивните половинки на българските футболисти. Продуцент: "Супернова медия".

Звездите на шоуто са Асдис, Симона, Елена, Наталия и Деница. Красивите дами дефилираха по зелен килим, наподобяващ тревата на футболен терен. „Футболните съпрузи”, които пък уважиха партито, са Георги Бачев, Славчо Тошев, Предраг Пажин, Гардар Гунглаугсон и двойката Аделина и Росен Кирилови.
В продължение на месеци красавиците живяха, обградени от камери, но всичко, което ще видим, е самата реалност - без намеса на сценаристи и режисьори. А реалността на „Нашите момичета - футболни съпруги” е такава, че се доближава най-много до блестящия холивудски лайфстайл.

Те са красиви и богати, но ... богатите също плачат, както ще видим в епизодите на риалитито. Те изглеждат страхотно, редуват масажи с фризьори, шопинг със спа, носят маркови дрехи и изобщо си живеят страхотно - поне на повърхността. Не случайно българската мечта казват била „манекенка да се омъжи за футболист”.
Нашите футболни половинки обаче ще разкрият и другата страна на своето съществуване. Самотата от дългите раздели, проблемите във връзките, които не питат дали си богат и красив, стреса, който съпътства професията футболист и неизбежно се отразява на футболната съпруга.
„Нашите момичета - футболни съпруги” ще заинтригува със своята тематика представители и на двата пола. Още повече коментарът зад кадър е в любимата на господата стилистика на футболния коментатор, на когото не му липсват остроумие и чувство за хумор.

Цялата истина за живота, любовта и вълненията на тази специална „каста”, чийто идеолог и пример за подражание е невероятната Виктория Бекъм, очаквайте в 13-те епизода на „Нашите момичета - футболни съпруги”.

Ето някои от прекрасните героини:

Асдис Ран – зашеметяващата съпруга на футболиста от ЦСКА Гардар Гунлаугсон. Тя – наричана с възхищение и известна доза завист „ледената кралица”, той – определян от някои коментатори като „луксозната резерва” на ЦСКА. Красивата исландка, която поддържа перфектна форма независимо от грижите за двете си малки деца, определено спечели по-голяма медийна популярност от съпруга си в България.

Симона Първанова – ТВ водещ и дългогодишна приятелка на вече бившия вратар на Ботев-Пловдив Славчо Тошев. Самият той – отскоро свободен играч както в професионален, така и в личен план. В началото на снимките на тв формата Симона и Славчо все още са хармонична и влюбена двойка, но нещо пропуква 10-годишната им любов...

Елена Тодорова – наричана още „хубавата Елена”, съпруга на защитника от ЦСКА Йордан Тодоров и бивша секретарка на Боби Михайлов, която неотдавна напусна позицията си във Футболния съюз с мотива, че иска да завърши образованието си в УНСС.

Деница Христова – нежната половинка на главния мениджър на Локомотив Мездра Георги Бачев, за която доскоро родителството бе понятие в бъдеще време, а от няколко месеца е щастлива майка на дъщеричка с цветното име Далия.

Наталия Пажин – красавицата от Украйна е с най-дългите крака измежду футболните съпруги. Обича красивите дрехи, естествено. В момента учи за професионален гримьор. Носителка е на титлата „Най-красиви крака на Донбас”.

От 3 октомври 2009 г. по bTV (13 епизода).
От 3 декември 2012 г. по bTV Lady (повторение). От 25 февруари 2013 г. - повторение.

ИЗБРАНО