Две „сливенски перли” - футболни съпруги

22 октомври 2009 | 18:29 Дачев

„Happy birthday”, букет за изненада и крoше за злобарите - тази събота в четвъртия епизод на риалитито „Нашите момичета: Футболни съпруги”

След старта на поредицата „Нашите момичета-футболни съпруги”, екипът започнал да получава доста  обаждания от футболни половинки, кандидатки за телевизионна слава – особено от отбори от провинцията. Провокирани от лайфстайла на столичните си колежки, футболните половинки, които се свързаха с риалитито по бТВ, настойчиво пожелали да покажат блясъка на личната си слава в собствените си градове.
От кандидатките, продуцентите от „Супернова Медиа” избраха две красиви сливенски перли, които зрителите ще имат възможност да видят в следващите епизоди.

Тази събота, 24 октомври от 16:00 часа, зрителите ще видят още много интересни истории от живота на нежните половинки на футболистите. Какво ги прави щастливи и какво ги изкарва извън равновесие, ще стане ясно в 4-тия епизод:
Пажин в „приятелски мач” с тъщата
Тъщата на Пажин идва на гости на дъщеря си в България. Зрителите ще станат свидетели на изключително сериозната подготовка на Предраг за „приятелския мач” с тъща си и я посреща с огромен букет на аерогарата, при вида на който тя грейва от изненада. Междувременно Пажин разказва за първата си среща с нея: Наталия го завела на обяд да го запознае с родителите си, а на него от притеснение лъжицата му през цялото време треперела. Тогава е бил женен за друга жена и било много важно да убеди родителите на Наталия, че намеренията му към нея са сериозни.
Майката на „Наташка” пък разказва за непознатата страна на дъщеря си. Завършила е училище на 14 години със златен медал, на 19 се е дипломирала в университет - въобще тя е гордостта на семейството си, защото е и красива, и умна. Разказът тече, докато Наталия прави фотосесия за подмладяваща козметика.
Елена - „Слава Богу, Данчо все още ми има доверие”
Междувременно зрителите ще видят как Елена се подготвя за кандидатстудентските си изпити по актьорско майсторство, наблягайки на пластиката на движенията и танците. Тя е наела специална зала и професионална танцьорка, с която тренира хореографията на изпитния си танц. В паузата между тренировките коментира злобните писания в „жълтата преса” по неин адрес, но след още няколко крошета по боксовата круша се успокоява и добавя, че - слава Богу - мъжът й й има доверие и дори й посвещава гол в отговор на хапливите мълви.
Асдис - вечната „сексбомба”, а Гари - резерва
Четвъртият епизод ще покаже още как зашеметяващата исландка ще добави към колекцията си от титли и приз за „Най-секси блондинка” от специалното празненство на „сексбомбите”. Асдис отива на фотосесия за булчински облекла в Националната опера. Изглежда зашеметително, държи се като абсолютно профи и за пореден път обира възхитените погледи и на мъжката, и на женската половина от човечеството. След края на снимките се прибира вкъщи, за да се подготви за вечерта на Сексбомбите, където ще получи специална награда.
Гари наблюдава отстрани триумфа на съпругата си, отпивайки чаша студена вода и размишлявайки върху лошия късмет във футболната си кариера.
Симона с „Happy Birthday” за бюста си
В този епизод Симона е отделила специален ден за грижи и профилактика на телесното си съвършенство. Посещава стоматолога си за избелващи процедури на зъбите, а след това и естетичния си хирург.
Всеки човек има паметни дати в живота си, а в поредния епизод на „Нашите момичета” зрителите ще научат коя е една от най-значимите дати в живота на бившата футболна половинка Симона. Сексапилната ТВ водеща с гордост обявява датата 26 юни за особено важен ден, защото тогава се е „родил” силиконовият й бюст. Тя ежегодно отбелязва датата с празненство, специални подаръци и послания за естетичния си хирург.
Две „сливенски перли” - футболни съпруги
След старта на поредицата „Нашите момичета: Футболни съпруги”, екипът  получава обаждания от футболни половинки, кандидатки за телевизионна слава. Провокирани от лайфстайла на известните си вече колежки, футболните половинки, които се свързват с предаването, настойчиво желаят да покажат блясъка на личната си слава в собствените си градове. Сред многото кандидатки екипа избира две красиви „сливенски перли”, които зрителите ще имат възможност да видят в следващите епизоди.  
 
В петък, 23 октомври в предаването на бТВ "Денят е прекрасен" - в рубриката „Той и тя” – „Тя” е Асдис Ран, ледената красавица, а „Той” е мъжът й – Гари. Как оцелява бракът с красива жена? Как оцелява един футболист след смяна на отбори и контузии ще видят зрителите утре.

НОВИНАТА ОКОЛО СИМОНА: във вторник, на 20 октомври, тя долетя от Рим
Водещата на телевизия „Планета” Симона Първанова подкрепи тима на Лацио в неделното им домакинство срещу отбора на Сампдория. Красавицата, която е и участничка в риалити формата на БТВ „Футболни съпруги – Нашите момичета”, откликнала на поканата да присъства на "Стадио Олимпико” в Рим, за да донесе късмет на „орлите” в поредния им мач от италианското калчо.
Но каква ли е причината блондинката да разнообрази престоя си в Рим точно по този начин? Както е известно, Симона има диплома за треньор по футбол и афинитетът й към най-популярния спорт е обясним, но веднага се появиха и други предполагаеми отговори, свързани с това, че родната хубавица явно вече има нова футболна любов в живота си - играч от тима на Лацио. 
„Престоят ми в Италия беше свързан с интересен работен проект – общ ангажимент заедно с гримьорката ми Аделина Цанева като екип, представящ страната ни. Все още нямаме право да издаваме за какво участие става въпрос, но съвсем скоро ще научите. А относно появата ми на стадио „Олимпико”, разбира се има причина и тя е любовта ми към....... към футбола! Тя ме отведе на мача Лацио- Сампдория (1:1), за да разнообразя неделния си следобед в прекрасния Рим ”, разказа водещата.



ИЗБРАНО