Проф. Кантарджиев и Цитиридис в журито на ”Got Talent”

16 октомври 2021 | 09:45 Дачев
Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения в състава на журито в осмия сезон на „България търси талант“ тази пролет по bTV.
 
Добре познат на цяла България, професорът се присъединява към шоуто извън служебните си задължения и популярната си обществена роля от последните месеци и години. С качествата на човек със скрит артистичен талант, невероятно чувство за хумор и професионална способност да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в предизвикателството „България търси талант“, за да допринесе към преобразяването на шоуто през новия сезон. С усет към забавното и смешното, с бърза мисъл и завиден интелект – проф. Кантарджиев ще бъде първи с остроумните отговори и коментари, но и с безпощадни критерии. 
 
“Дойде време да мислим позитивно, дойде време да се откажем от страха и недоверието, дойде време да се забавляваме, но да имаме едно на ум!”, каза професорът преди да влезе в ролята на жури.
 
Лицето на късното шоу по bTV – Николаос Цитиридис, ще заеме четвъртия стол пред най-голямата сцена за изява на всевъзможни и неочаквани номера в България. Известен с комедийните си, музикални, литературни и още много други артистични заложби, той влиза със заявката да вдигне градуса на настроението, докато търси онези таланти, които в днешно време могат да вдъхновят изключително взискателната млада публика в ефира и дигиталните платформи на bTV. 
 
„Новото начало винаги ми действа ободряващо, а новият сезон на „България търси талант“ обещава точно това - ново начало и за участниците, и за журито, а и за мен в телевизията. Обещавам на себе си и на всички пред екрана, да не правя компромиси и да търся новия талант на България - до край”, сподели развълнувано Николаос Цитиридис.
 
Нетипичен и различен, но очаквано забавен и много весел, съставът на журито в любимото шоу по bTV вече е пълен. Професор Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис ще са достойната мъжка половина, редом до двете дами – Катерина Евро и актрисата Евелин Костова (от сериалите "Къде е Маги?", "Sex, лъжи & TV: 8 дни в седмицата", "Столичани в повече" с.7, „Съни Бийч“, филмите "Имунитет", "Правила", "Завръщане" и "Завръщане - част 2", театралните роли в "Българска армия" и други театри). Така, Кантарджиев и Цитиридис заменят Ицо Хазарта и Любо Нейков, а Евелин Костова идва на мястото на Славена Вътова.

Снимките на шоуто вече започнаха, вижте и предишна информация.