Къде е Маги?

За филма

Държава: България
Година: 2012
Жанрове: Драма

Режисьор: Петър Вълчанов

В ролите: Георги Стайков, София Кузева-Чернева, Христо Шопов, Параскева Джукелова, Атанас Сребрев, Виктория Терзийска, Маргита Гошева, Владимир Люцканов, Иван Бърнев, Илианна Сербезова, Валери Пахарска, Евелин Костова


История за взаимоотношенията между родители и деца и проблемите на младите хора.

Много драматизъм, напрежение и силни емоции в жанра семейна драма с крими елементи.


Историята проследява живота и отношенията между членовете на няколко семейства. Нещата се променят, когато един човек с много важно място в живота на всеки един от тях изчезва. Това събитие преобръща ежедневието, душевността и мислите на хората, чийто вътрешен и външен мир са свързани пряко или косвено със съдбата на изчезналия.


Търсенето на физически следи се превръща в търсене на много други истини – за истинските нужди и битките на младите, за силата на личните чувства и желания, за взаимоотношенията между близки хора, родители и деца, както и за свободата на духа и независимостта.


Георги Стайков и София Кузева изпълняват ролите на Радослав и Вяра Табакови – щастливо женени от много години и родители на три деца. Екранно семейство са и Параскева Джукелова и Атанас Сребрев в ролите на Катерина и Бранко Андонови, които също се радват на пълна къща и две необикновени деца.

Връзката между двете семейства са Радослав и Катерина - брат и сестра със сложни взаимоотношения. В поредицата всеки ще потърси у себе си отговор на въпросите добър родител ли съм, отнасям ли се добре с децата си и знам ли какво се случва в техния вътрешен свят. Младите герои ще преосмислят ролята на родителите си в своя собствен живот.


Иван Бърнев в ролята на спецченгето Андрей Чернев е ключовият герой, който трябва да разплете най-голямата загадка. Негова екранна партньорка в изчистването на версиите е Виктория Терзийска, която играе ролята на Полина Павлова – млад, целеустремен полицай, страхотна жена, която е пример за младите момичета.


Ива (Маргита Гошева) e архитект мечтател и е по-малката сестра на Радослав Табаков (Георги Стайков) и Катерина Андонова (Параскева Джукелова). Константин (Владимир Люцканов) е уважаван от всички лекар-хирург. Плод на любовта им е единственото им дете, което отглеждат с много свобода и разбиране. Илиеви са родителите-мечта за всички съвременни млади хора. Либералността им по отношение на детето обаче ще стане причина за много сложни ситуации и развръзки.


Изчезването на 17-годишната Маги Табакова, дъщеря в заможното семейство Табакови, е събитието, което заплита интригата.

Три семейства – Табакови, Андонови и Илиеви, са се събрали, за да отпразнуват 43-я рожден ден на влиятелния предприемач Радослав Табаков (Георги Стайков). Най-голямата му дъщеря Маги (Евелин Костова) е подготвила специална изненада за юбилея. След края на празненството Маги и тримата й братовчеди – Георги (Борис Лазаров), Яна (Елизабет Марангозова) и Дими (Александър Недялков), настояват родителите им да ги пуснат на бар.

Когато Катерина Андонова (Параскева Джукелова) пристига да ги вземе по-късно същата вечер, заварва Дими да се бие с друго момче пред бара, а Маги е изчезнала. Намесва се полицията в лицето на следователите Полина Павлова (Вики Терзийска) и Андрей Чернев (Иван Бърнев). Семействата са обзети от истинска паника, когато са извикани да разпознаят предполагаеми вещи на Маги, открити в близката гора...


Продуцент - bTV Studios (Мирослав Янев), сценаристи - Елена Ермова и Станислав Грозданов, творчески продуцент - Павел Иванов. Главен режисьор е Петър Вълчанов, а режисьори - Станимир Дончев-Стамбата и Зорница София. Главен оператор е Борис Славков, а отговорни оператори са Григор Кумитски и Петко Лунгов.


От 10 септември до 16 декември 2012 г. по bTV (36 епизода), от 6 януари до 24 февруари 2013 г. - следващи епизоди (37 - 51).

От 18 септември 2012 г. по bTV Lady (от 6 епизод). От 5 март 2015 г. - повторение (от 1 еп.).

ИЗБРАНО