FOX през юни: ”Война на световете” сезон 2

15 май 2021 | 10:13 Дачев
През месец юни ни очаква вълнуващата премиера на втория сезон от хитовия sci-fi трилър „Война на световете“. Първият епизод ще се излъчи на 4 юни в 21:00 часа по FOX. 
 
Модерният прочит на класическия роман на Хърбърт Уелс е дело на носителя на БАФТА Хауърд Овърман, а в продукцията ще видим отличения със „Златен Глобус“ и „Еми“ и номиниран за награда „Тони“ Гейбриъл Бърн и наградената със „Златен глобус“ и награда „Изборът на критиците“ Дейзи Едгар-Джоунс, наред с още завръщащи се актьори от първи сезон като Леа Друкер, Наташа Литъл, Стефан Каяр, Адел Беншериф, Тай Тенант, Стивън Кембъл Мур и др. 
 
На 2 юни пък ще излъчи премиерата на сезон 3 на сериала „Скорпион“ - динамична драма за ексцентричния гений Уолтър О`Брайън и неговия странен, но брилянтен екип, който осигурява защита срещу заплетените, високотехнологични заплахи на нашето време.
 
Война на световете“ - всеки петък от 21:00 ч., по два епизода
 
Във втори сезон, след поредица от жестоки загуби, оцелелите се опитват да си отговорят на опустошителния въпрос: възможно ли е нашествениците всъщност да са хора? Очаква ги напрегната битка, в която трябва да си върнат планетата. Отчаянието и желанието за оцеляване ще накара някои от тях дори да обмислят варианта да жертват един от съмишлениците си.
 
Действието на признатата от критиката продукция се развива във Франция и Обединеното кралство
 
"Скорпион", сезон 3 - от понеделник до петък от 22:55 ч.
 
Екипът на О`Брайън включва експерта по човешко поведение Тоби Къртис, неговата съпруга Хепи Куин – феномен в областта на механиката, както и гуруто на статистическите данни Силвестър Дод. Федералният агент Кейб Гало е удивен от начина, по който те обединяват изключителните си познания в областта на технологиите, за да разрешат умопомрачителни загадки. 
 
Тази чудата компания се чувства напълно комфортно един с друг, но светът и общуването извън този кръг е абсолютно неразбираем и сложен за тях. За тълкуването на му и приобщаването им към него, те разчитат на Пейдж Динийн. Тя има син вундеркинд на име Ралф, а наскоро е започнала и вълнуваща връзка с Уолтър. Тези изключителни умове са намерили идеалното работно място, на което могат да разгърнат потенциала си в разрешаването на национални кризи. Едновременно с това те си помагат и в опитите си да се впишат в обществото.


ИЗБРАНО