Трети сезон на „Забравена“ с премиера по AXN

1 октомври 2020 | 13:54 Дачев
Сериалът тръгва на 16-и октомври и ще се излъчва всеки петък от 22:50
 
Третият пореден сезон на „Забравена“, изцяло заснет в България, ще зарадва феновете си с премиера по канала на на Sony Pictures Television - AXN
Сериалът е продукция на Bizu Productions в партньорство с Amazon Studios и студиата на Sony - Gemstone. 
 
За новия сезон към екипа се присъединява Уил Паско („Демоните на Да Винчи“) като изпълнителен продуцент и шоурънър. Джоф Бел („Kingsman: Тайните служби“) и Жозет Саймън („Жената чудо“) са новите членове на актьорския състав. В главната роля и изпълнителен продуцент на „Забравена“ е известната в България от сериала „Касъл“ Стана Катич, която тук е в ролята на агента от ФБР Емили Бърн. 
 
Новият сезон започва три месеца след финала на драматичните събития от сезон 2 с Емили, чието отстраняване от служба във ФБР приближава своя край, както и огромните усилия, които полага, за да бъде възможно най-добрата майка на сина си. 
Патрик Хюсингер се завръща и в този сезон в ролята си на бившия съпруг на Катич – специален агент Ник Дюран. Ще видим отново и Нийл Джаксън, Матю Ле Невез, Наташа Литъл, Пол Фрийман и Патрик Макали.
 
Изпълнителни продуценти на сериала са Джули Глюксман, Стана Катич, Уил Паско и Каша Адамик, която също е и режисьор, заедно с Грег Зглински. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Кирюлник и е базиран на пилотен сценарии, дело на Виоло.
 
„Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и ще бъде излъчен както в AXN, така и в други мрежи и платформи на Sony в избрани територии в Европа и Латинска Америка. Sony Pictures Television е официален дистрибутор на сериала в световен мащаб.