Сериалът „Живите мъртви“ се завръща - FOX

1 октомври 2020 | 01:30 Дачев
Живите мъртви, сезон 10, епизод 16
FOX, 5 октомври 2020 г., понеделник, 22:55 ч.
 
The Walking Dead“ се завръща след паузата от месец април насам: с дългоочаквания епизод 16 – "A Certain Doom" („Сигурна гибел“).
 
Този напрегнат и опустошителен сезон продължава след смъртта на лидера на Шептящите, Алфа (Саманта Мортън). Сега Бета (Райън Хърст), втори в ранговете и дясна ръка на Алфа, трябва да поеме командването и да поведе Шептящите по пътя им напред. Когато е провъзгласен за водач, той се бори с отговорността и разкрива тайни от миналото си.  
 
Арън и Oлдън проследяват ордата в бавното им пътешествие до Оушънсайд и се изправят пред опасно премеждие, от което е малко вероятно да се измъкнат. След като са разкрити, Шептящите ги обграждат, а страховитата орда е все по-близо...
 
Пригответе се за един невероятен епизод на „Живите мъртви“, с който апокалиптичната поредица продължава.

* * * * * * *

Още премиери по канала за октомври 2020 г.:

"Некст"
От 28 октомври 2020 г., сряда @ 22:00 ч.
 
Некст е динамичен и базиран на фактология трилър, в който са вплетени някои от най-новите проучвания в сферата на изкуствения интелект. Сериалът ни представя гениален, но параноичен бивш директор на технологична компания. Той обединява сили с агент от Департамента за вътрешна киберсигурност и нейния екип, за да спре първата световна криза, свързана с подобна технология – появата на неконтролируем изкуствен интелект, който има способността постоянно да се самоусъвършенства.
 
В ролите: Джон Слатъри (като Пол Лебланк), Фернанда Андраде (специален агент Салазар), Джейсън Бътлър Харнър (като Тед Лебланк) и др. 
 
"Пъстро семейство"
От 6 октомври 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
 
Сериалът проследява спомените на Рейнбоу Джонсън, която израства в смесено семейство през 80-те години на 20 век и постоянните дилеми, с които се сблъскват, по отношение на това дали трябва да се асимилират или да останат верни на себе си. Родителите на Боу, Пол и Алиша, решават да се преместят от хипарска комуна в модерните тогава предградия, за да осигурят по-добър живот за семейството. Докато родителите ѝ се изправят пред предизвикателствата на новия живот, Боу и нейните братя и сестри се ориентират в традиционното училище.
 
Тази семейна сага показва предизвикателствата на това да откриеш своята идентичност, докато останалият свят не може да прецени къде всъщност принадлежиш.
 
В ролите: Тика Съмптър, Марк-Пол Госелар и др.
 
"Чикаго", сезон 3 
От 3 октомври 2020 г., събота @ 23:40 ч.
 
В един обикновен ден в южната част на Чикаго деца се приготвят за училище, техните родителите отиват на работа, младите се опитват да изкарват прехраната си някак, а по-възрастните обитатели на квартала наблюдават всичко от своите веранди. В този суров квартал ежедневно дебнат истински опасности, които могат да смачкат всяка мечта, а най-дребното решение може да има смъртоносни последици.
 
Сериалът проследява живота на група местни младежи, свързани от една случайност, които се сплотяват в търсене на близост и спасение.
 
В ролите: Джейкъб Латимор, Алекс Хибърт, Йолонда Рос и др.
 
"Семейство Симпсън", сезон 29
От 24 октомври 2020 г., събота – неделя @ 13:00 ч.
Премиера за България