Клоуи Севъни в сериал на Лука Гуаданино за HBO

19 юли 2019 | 17:08 Дачев
Създателят на "Аз съм любовта", "Мелиса П." "Голямото плискане", "Суспирия", „Призови ме с твоето име“ е готов със следващия си проект. Лука Гуаданино ще снима минисериала за HBO „We Are Who We Are“, в който главната роля ще изпълнява номинираната за „Оскар“ ("Момчетата не плачат", 1999 г.) Клоуи Севъни. Сред последните изяви на американската актриса е новият филм на Джим Джармъш - „The Dead Don't Die“.
 
Снимките на новия сериал, към който интересът е определено много голям, ще започнат в края на този месец в Италия. Гуаданино е сценарист и режисьор на тази история, разказваща за съзряването на двама американски тийнейджъри, които заедно със своите семейства живеят в американска военна база. Сред засегнатите теми в поредицата са тези за приятелството, първото влюбване и всички проблеми, с които може да се сблъска един тийнейджър.
 
Севъни ще си партнира с разнороден състав от звезди и дебютанти пред камерата. Сред тях са Джак Дилън Грейзър (двете части на „То“), бразилката Алис Брага, англичанката Миа Гот, Фейт Алаби, Кайл Маклоклън, Кори Найт, Том Мърсиър и Себастиано Пигаци. Сред дебютантите са Бен Тейлър и Франческа Скорсезе, дъщеря на легендарния режисьор Мартин Скорсезе от 5-ия му брак с Хелън Морис.
15-годишната американска поп звезда Джордан Кристин Сийман и рапърът Кид Къди (играл в сериала „Западен свят“) също ще са част от актьорския състав.
 
Драматичната история от 8 епизода ще бъде продуцирана от компанията Wildside, продуцирала и друг известен сериал, заснет в Италия с международен актьорски състав – „Младият папа“ на Паоло Сорентино.

Гуаданино ще бъде и изпълнителен продуцент, а негови сътрудници по сценария са известният писател Паоло Джордано и Франческа Маниери.



ИЗБРАНО