„Революция Z” преминава в bTV Cinema

19 май 2014 | 12:43 Дачев
Поредицата ще се излъчва в праймтайма на тематичния киноканал

Музикалната романтична драма „Революция Z” ще се завърти скоро по bTV Cinema
 
Феновете на сериала ще си припомнят първите два сезона, а след това ще могат да проследят и премиерните епизоди от трети и четвърти сезон.
 
* * * * * * *

В новите, над 20 неизлъчвани епизоди на сериала, ще влязат нови персонажи, изпълнявани от популярни лица в музикалните среди.
 
Неочаквани трансформации в характерите на младите герои ще съпътстват тяхното израстване и старт в кариерата. Между уроците и любовта Тино, Боби, Ани, Фипо, Мира и Криси ще създават още хубава музика, ще се сблъскат с проблемите на музикалния бизнес, с предателства, разочарования, дори със смъртта. Приятелите ще трябва да вземат трудни решения и да направят редица морални избори.
 
Но и техните учители няма да имат миг спокойствие – директорският пост ще се окаже център на политически игри и хитри ходове.
Ежедневието на Пешева и Цеков ще се превърне в истинско бойно поле, докато Савов ще се отдаде на романтични емоции и пакости, присъщи по-скоро на тийнейджър. Димитрова ще се докосне до пълното щастие след серията любовни разочарования, а Маринова ще покаже лоялност и проницателност, на които никой не е подозирал, че е способна.

* * * * * * * 

На 10 юни пък приключва сезон 3 на друг хитов сериал на bTV - "Фамилията", с 14 епизода.
Утре вечер можем да видим поредния 11-ти епизод, в който съмненията в поредния заподозрян член на семейството ще продължат да тровят Лора (Яна Маринова) и ще изложат живота й на сериозан риск.

Борис (Стефан Данаилов) е напълно посветен на предизборната кампания, но поверява на Виктор (Даниел Владимиров) търсенето на лидери, които ще доведат разочарованите гласоподаватели. С топло бащинско чувство той учи момчето си на тънкостите в политиката.

През това време Диана (Десислава Бакърджиева) се впуска в опасна игра против главата на Фамилията...
Тъмната минало на Фотев (Ивайло Велчев) и Арнаудови продължава да се разплита. Освен контрабандните канали и убийството на Сашо, друго посегателство срещу член на семейството е сред престъпленията на главния секретар на МВР. Дали обаче съдбата няма да се пошегува и да срещне отново похитител и жертва след почти 10 години и ще успее ли Фотев да нарани отново Борис?


ИЗБРАНО