“Въпрос на гледна точка“ със Стойчо Керев тръгва по News7

12 септември 2013 | 14:13 Дачев
От понеделник, 16 септември 2013 - всяка делнична вечер от 19:30 ч.
 
Публицистичното токшоу представя различни гледни точки от широкия информационен поток, истини и факти за исторически събития, лидери, позиции и становища със „спекулативен“ характер, обективност към детайлите и провокация към неизказаното на глас.
 
Водещият на предаването Стойчо Керев ще провокира както своите гости в студио, така и зрителите от екрана, като им представя различен поглед по познати теми. 
Въпрос на гледна точка“ интригува своята аудитория с лична ангажираност, и я предизвиква сама да подреди пъзела от отговори по интересни теми, чрез разсъждения след ефир и сравняване на мнения, защото дали чашата е наполовина пълна или празна, е въпрос на гледна точка.
 
* * * * * * *
 
Стойчо Керев е популярно телевизионно лице, водещ доскоро на комeнтарната рубрика „Трибунал“ в информационния блок „Добър вечер, България“ по TV7. Преди това е бил продуцент на популярните предавания “Пирамида“ и „Пряка демокрация“, водещ на „Събота, късен следобед“ (1995, Канал 1 на БНТ) и „Всяка неделя“ (Канал 1 на БНТ, 1996 - 1998 г.).
 
"Голямата магия на телевизионното интервю е в това не да задаваш безумни въпроси един след друг, а да се научиш да слушаш събеседника си. Едва тогава можеш да извадиш неподозирани факти за личността срещу теб" - това е любимият пример за правене на телевизия на Стойчо Керев.
 
* * * * * * *
 
Предаването очаква писма на електронната си поща - glednatochka@news7.bg


ИЗБРАНО