Победителката от ”Star Machine” вече е в Холивуд

8 октомври 2012 | 14:42 Дачев
TV7 сбъдна съкровената мечта на победителката от първото актьорско риалити в българския ефир Star Machine Светла Георгиева и тя вече е в Меката на киното

В силна конкуренция Светла успя да впечатли жури и зрители и грабна заслужено голямата награда – двугодишна стипендия за Филмовата академия на Ню Йорк, чиито занятия ще посещава в студиата на Universal в Холивуд.

Въпреки че завършва италианска филология в Софийския университет, Светла от малка мечтае за сцената и още на 17 години се записва в театрална школа. По-късно кандидатства в НАТФИЗ и накрая попада в светлините на прожекторите с актьорското риалити на TV7. След победата си, Светла получи и първата си голяма роля в първия български адвокатски сериал – излъчения по TV7 „Кантора Митрани”. Там тя си партнира с утвърдени звезди на българското кино и театър и обещаващи млади колеги като Любомир Младенов, Миглена Караламбова, Наско Михайлов, Любомир Петкашев, Пеля Силянова, Ралица Паскалева, Искра Донова и Иво Аръков, който от своя страна беше водещ на формата, който я изстреля към върха.

* * * * * * *

В „Уикенд с Миа Сантова” тази неделя Светла изрази надежда, че ще оправдае голямото доверие, което зрителите на TV7 са й гласували.
„Заминавам с много позитивна енергия и мисли. Очаквам да науча много и да съм сред много добри професионалисти” - сподели Светла.

Освен таланта, с който пребори конкуренцията в риалитото, и с малко повече късмет, ще чакаме да я видим скоро на големия екран.



ИЗБРАНО