Второ риалити на TV7 тръгва в понеделник

13 септември 2012 | 13:03 Дачев
Модният дизайнер Веселин Йорданов ще оценява кандидатките за Кралица на шопинга, а приключението на Тодор Славков ще започне с живо предаване, в което ще се включат известни лица

Кралица на шопинга
  тръгва в ефира на телевизията на 17 септември и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:30 ч.

Първата задача, която Йорданов поставя на кандидатките за шопинг кралица, е да се подготвят с подходяща визия за градинско парти по случай Деня на София.

Форматът сбъдва мечтата на всяка жена и превръща удоволствието от пазаруването в състезание. Всяка седмица 5 решителни жени ще разполагат с 3 часа и ограничен бюджет от 600 лв., за да демонстрират своя собствен стил на обличане.

В началото на всяка състезателна седмица, избрани от кастинга пет дами ще получават обща тема, която задава определен дрескод - гала-вечеря, благотворителен бал, официална церемония и т.н., спрямо който претендентките за „Кралица на шопинга” ще трябва да се погрижат да бъдат подходящо, интересно и стилно облечени и гримирани. Всеки делничен ден по една участничка ще пазарува, като още същия ден кандидатката ще дефилира пред останалите четири състезателки.

Претендентките ще бъдат оценявани с гласуване от 1 до 10 от своите конкурентки, както и от дизайнера Веселин Йорданов, който ще дава своя вот в края на състезателната седмица. Участничката, получила най-висока сумарна оценка, печели и седмичната голяма награда от 3 000 лв. за шопинг.

„Кралица на шопинга” е оригинален формат на Global Agency и в България се реализира от продуцентска къща "Dream Team Films".
Шоуто с оригинално заглавие Shopping Monsters се излъчва още в Турция, Германия, Холандия, Русия, Молдова, Казахстан, Беларус, а от есента на 2012 г. - в България и Украйна.


* * * * * * *

Веселин Йорданов е популярно лице в модната индустрия. В последните 19 години е работил с известни и престижни марки и дизайнери като Llloyd Klein, Capasca, Rollman, GRÈS и други. От години живее и работи в модната столица Милано.

Още в първите епизоди на „Кралица на шопинга”, Веско ще покаже безупречен усет за стил и визия, чувство за хумор и безкомпромисна критика и съвети към избора на участничките.

* * * * * * *

Фейсбук: facebook.com/ShoppingKralica
Кастингът за предаването бе обявен в края на месец юли.

* * * * * * *

"Екс милионер търси съпруга" тръгва утре - петък, с куп знаменитости. Приключението на Тодор Славков ще започне с живо предаване, в което ще се включат куп известни българи. За първи гости в своето студио водещата Бианка е поканила звездата от предишния сезон на предаването Христо Сираков, като към него по-късно ще се присъедини и победителката Ели Рашева. Двамата ще си припомнят емоциите от „Милионер търси съпруга“ и ще разкажат за промяната в живота им след края на миналогодишното риалити.

Продуцентът на предаването Емил Кошлуков ще е следващият, който ще седне на диванчето до Бианка. Според слуховете от него най-вече се очаква отговор на въпроса: „Всички свои приятели ли си решил на ожениш?”.
Разбира се, едно толкова важно изпращане в подобно приключение не може да мине без приятели. Затова Бианка е поканила рапърът Устата и Ники Попвасилев, приятел на Тодор от детинство.
В живото предаване да дадат своето експертно мнение са поканени и светският ПР специалист Нина Никол и журналистът Борис Ангелов.
Продуцентите от !no frame media пазят в тайна в кой момент и как в лайфа ще се появи главният герой на настоящия сезон Тодор Славков, но са сигурни че появата му ще събуди много усмивки в зрителите.



ИЗБРАНО