Яна Грудева измести Венета Харизанова, пада ”Сблъсък”

10 март 2014 | 14:54 Дачев
Продуцентите от „Междинна станция” Иван Христов и Андрей Арнаудов увеличават с един час тв времето на женското шоу "Жените говорят" по TV7, свалят предаването "Сблъсък"

"Жените говорят" е част от уикенд блока "Терминал 7", който тръгна на 9 февруари миналата година.
 
От 15 март 2014 г. към екипа от водещи се присъединява и Яна Грудева (на мястото на Венета Харизанова).
Венета Харизанова устоя на позицията си едва 5 месеца (от 7 септември 2013 до 8 февруари т.г.), след като през декември взе решение да влезе в риалити шоуто "Къртицата". Този слух обаче се оказа неверен, Харизанова не е в шоуто.
Преди това нейната телевизионна кариера напредна с участието ѝ в 12-те епизода на импровизационното комедийно шоу на bTV "Младост 5" (м. март - май 2013 г.).

Грудева се завръща в екипа на „Междинна станция” след африканската си авантюра (2013 г.) в риалити на bTV. Преди това в продължение на 3 години, от октомври 2009 до юли 2012 г, тя водеше рубриката "Последно десет" заедно със Стефан А. Щерев в уикенд блока "Станция Нова" по Нова ТВ.
 
* * * * * * *
 
Дамското токшоу ще започва с един час по-рано, в 11:00 часа. 
 
Катерина Евро ще запази ролята си на изкусен кулинар в тричасовото шоу на двата дни от уикенда. Този път обаче тя ще предизвика водещите на кулинарния тепих, за да разкрие тайните от домашните им готварски книги. 
 
В предаването ще бъдат включени и много нови теми и рубрики: полезни съвети за добра форма, училище за родители, най-новото в света на диететиката, атрактивни гости, както и музика на живо с бенда на Дани Милев.
 
Водещи на „Жените говорят“: Жени Калканджиева, Мая Савова, Ива Екимова и Яна Грудева.
Те ще бъдат в ефир всяка събота и неделя от 11 до 14 часа в Терминал 7, дългото семейно шоу на TV7, като съботната двойка е в състав Ива Екимова и Яна Грудева, а неделната - Мая Савова и Жени Калканджиева.

Не само в неделните издания, но вече и в събота в „Жените говорят“ разследващият журналист Светослава Рудолф ще продължава да разкрива най-строго пазените тайни от близкото минало и да разказва загадъчни истории в рубриката си „Мистерии и факти”.
Едноименното предаване бе свалено от ефира на News7 на 11 февруари и оттогава се излъчва като рубрика в токшоуто по TV7.
 
Светските репортерки на женското царство Ина Живова и Деси Цонева са заредили нови, изненадващи и любопитни интервюта и репортажи за най-скандалните и любими звезди. 
 
Свеж полъх в ефира ще бъде рубриката „Малките жени говорят”. От какво се вълнуват подрастващите, как протича животът на най-малките зрители на TV7 между училищния двор и класната стая, ще ни показват невръстните гост-водещи, всяка събота и неделя между 11 и 14 часа по TV7.
 
* * * * * * *
 
Отново от 15 март, от ефира се оттегля култовото предаване „Сблъсък”.
 
След като в началото на януари тази година мястото на емблематичните водещи Иван и Андрей беше заето от победителя от първия сезон на „Къртицата” Любомир Жечев и оперния певец Юлиан Константинов, сега „Сблъсък” предава щафетата на „Жените говорят”.

От днес Юлиан Константинов е жури на "Като две капки вода" по Нова ТВ. По-рано той бе титуляр в "Аз обичам България" (2011 - 2012 г.) по същата телевизия.
 
„Тази година „Междинна Станция” чества 15-годишен юбилей. Започнахме със „Сблъсък”. За 15 години натрупахме достатъчно личен и професионален опит и житейска мъдрост, за да отстъпим място на дамите, както сред зрителската аудитория, така и на екрана” – единодушни са Иван Христов и Андрей Арнаудов.
 
* * * * * * *
 
Любен Дилов-син и Владо Береану остават единственото мъжко присъствие в голямото семейство на Терминал 7. Дали това е окончателният край на ерата „Сблъсък”? Никой не може да каже със сигурност, защото - каквото е мотото на предаването - „Няма невъзможни неща”...


ИЗБРАНО