”Нищо лично” - финал за сезона в петък, тръгват по 2 епизода на ”Домашен арест”

20 ноември 2013 | 13:03 Дачев
Подобно на неделното гейм шоу "Това е цената", чийто първи сезон приключи и в неговия часови слот bTV пусна двоен епизод на сериала "Фамилията", завършва сезон I на петъчната скрита камера "Нищо лично" - последното й издание ще видим този петък, 22 ноември.

Следващият сезон на комедийното риалити, продуцирано от Радост Драганова и водено от Силвестър Силвестров, ще започне след края на празничната програмна схема - от януари 2014 г.

* * * * * * *

Междувременно стана известно, че Силвестър запознал сина си Давид с новата си любима - Ангелина.
Малкият Давид, който е от брака му с Мария Силвестър (водещ на "Неделях3" по БНТ1), приел промяната в живота на баща си с усмивка и без сълзи. „Изживявам една много красива любов. Причината да се разделим с Мария не е трети човек. Това е много дълго обмисляно решение. Давид е интелигентно дете, а и вижда, че баща му се чувства страхотно”, разказа пред „Монитор” Силвестров.

Зюмбюл от „Братя Мангасарян” няколко пъти оповестяваше и отричаше раздялата си със съпругата си Мария. Силвестър срещнал новата си любов по време на работа. Ангелина Ангелова пишела нов сценарий в продуцентската му компания. Искрите помежду им прехвърчали веднага и не след дълго двамата заживели заедно.
 
Актьорът не обръща внимание на клюките по негов адрес, а се е съсредоточил върху новия си филмов проект.
„Лентата „За още една мечта” беше купена от HBO Латинска Америка. В момента преговарям и за актьорите в новия филм, който предстои да започнем. Винсент Гало участва с епизодична роля” - повдигна завесата Силвестър.

* * * * * * *

От 29 ноември сериалът "Домашен арест" по bTV ще радва феновете си с два последователни епизода
 
В следващия епизод 10 на сезон IV “Домашен арест” този петък - 22 ноември, от 20:00 часа - зрителите ще видят тъгата на Емко, който е силно депресиран поради факта, че не е сексуално активен от точно 247 дни. Коцето решава да му помогне по всевъзможни начини – предоставя му услугите на платено момиче, но Емко, търсещ винаги интелектуалната страна на всяка жена, губи възможността да сложи край на таймера на сексуално неактивния си живот.
 
Бащата на Коцето пък го съветва да заложи на истинската мъжка миризма, а именно на пот и прах. И онлайн срещите се оказват провал за Емко и силното му желание да бъде с жена. В крайна сметка отговорът към неговото щастието се оказва в така добре познатата му област химията, която действа в негова полза с продукти като афродизиак. За съжаление обаче той попада в ръцете на неправилния човек – Райчо, който се превръща в сексуална мишена за всички жени, от баба Еми до младата Зара.
 
От 29 ноември, всеки петък от 20:00 до 21:00 часа, феновете на Коцето и компания ще могат да гледат вече по два епизода на сериала.
 


ИЗБРАНО