Това е цената

Гейм шоу по лиценз на FremantleMedia (форматът "The Price is Right"). Водещи - Веселин Калановски и Николай Станоев.

Комбинация от шоу и игра с награди: участниците трябва да отгатват цените на различни видове продукти, за което получават както предметни, така и парични награди.

Играта предизвиква съобразителността, бързото мислене, късмета и чувството за хумор на зрителите. Форматът е създаден през 1956-та година и разчупва стереотипа за телевизионна игра тип "викторина", в която победител често е този, който знае най-много факти.
Играта е реализирана с успех в близо 40 държави.

Записвания за участие - на тел. (02) 4456-240 и на www.tovaecenata.btv.bg

Състезателите се избират от хората в публиката. След като водещите изберат четирима участници, играта започва. Тя се състои от два основни кръга „Една оферта” и „Игри на цени”, след които идват полуфиналът - „Голямото колело” и финалът - „Голямата витрина”.

В първите два етапа от шоуто, участниците трябва да познаят цената на конкретен продукт. Този от състезателите, чието предположение е най-близко до реалната цена на предмета, но без да я надхвърля, продължава към следващия етап на играта. Той се казва „Голямото колело” и до него достигат четирима играчи. Всеки от тях има право да завърти колелото два пъти, а целта е участникът да събере максимален брой точки – 100.

Състезателят с резултат най-близък до 100 точки отива на финал, където го очаква „Голямата витрина”.
Наградите в „Голямата витрина” са една голяма и всички неспечелени до този момент в шоуто. Участникът, достигнал до това изпитание, трябва да назове общата стойност на наградите в „Голямата витрина”. Ако познае правилната обща цена, финалистът печели всичко от витрината.

Асистентки: моделите Виктория Ангелова, Камелия Янкова и Зорница Гардакова.

От 20 октомври до 10 ноември 2013 г. по bTV (4 издания) и от 4 януари до 1 февруари 2014 г. (5 издания) - сезон I.

ИЗБРАНО