Градски момичета

Риалити шоу. Водещи са красивите и непредвидими Силвия и Калина, познати на телевизионната аудитория от други големи риалити продукции (Силвия - от втория сезон на "Биг брадър", а изкусителката Калина - от "Островът на изкушението"). Двете плейбойки ще разгадават какво искат жените чрез изпълнението на различни мисии - ще се впускат в редица завладяващи приключения, за да представят по интересен и забавен начин многобройните възможности, които стоят пред младите момичета. За целта всяка седмица двете водещи ще трябва да се справят с различни „мисии”, които ще бъдат наистина изненада за тях – те не знаят какво и кой ги очаква, нито какво точно ще им се случва. Какви ще са мисиите им? Със сигурност ще бъдат достатъчно провокативни: от участие в благотворителни акции, обзавеждане на дома и гледане на деца до съжителство с мъже, работа на отговорна позиция или приготвяне на изискани ястия.

По време на седмичните им мисии Силвия и Калина ще имат възможността да се срещат с най-разнообразни хора - млади мъже, семейства, тинейджъри, възрастни хора, което ще внася допълнителни елементи на изненада за тях. Местата, които момичетата ще посещават, също са най-различни – големи вили край морето, яхти, зимни ски курорти, средно големи градове, малки села, световни забележителности, диви местности, панелни апартаменти, огромни къщи, палатки.

Идеята на този риалити формат е да се видят първичните реакции на момичетата при изпълнението на мисиите.
Всеки петък от 22 ч. GTV ще показва "Най-доброто от Шоуто и момичетата". На гости на Нед ще бъдат Силвия и Калина, които ще умуват успешно ли са изпълнили поставената им задача. Именно тогава хубавиците ще се запознават и с предстоящата си седмична мисия.

Продуцент - Flame Studio.

ИЗБРАНО