13+

Тийнейджърски магазин. Ако вие сте на възраст между 13 и 19, “Тринайсет плюс” е предаване точно за вас. Вашата връзка със света ще бъдат група млади и нахакани репортери. Те ще търсят отговорите на всички въпроси, които се въртят в главата на тийна.

- Ученически тактики и практики или как се оцелява и успява в българското училище? Доколко и как “бумът” на хормоните променя всяко момче и момиче? Как прическата и дрехата могат да те направят неотразим(а)? Как я карат вашите връстници из страната – забавления, съдби, успехи и провали… Какви са били българските звезди на 13 - има ли какво да разкажат, има ли какво да скрият? Къде да учите, за да сполучите? 13 начина да станеш популярен сред приятелите си! Бачкане за джобни пари и малко отгоре… И още много теми, които без вашето мнение и съучастие едва ли ще звучат достатъчно интересно!

До всяка гореща точка в страната и в чужбина (дай Боже!) репортерите ще пътуват с нашия уникален бус № 13, специално изрисуван от 16-годишния симпатяга Марио.

Ще поддържаме 25-часова връзка чрез мейла и форума, за да бъдем вашето второ аз! Всичко, което искате да знаете за живота, секса, кекса и други деликатни теми, ще ви предоставим от супер специалисти, лекари, психолози и всякакви “-ози”… Достатъчно е просто да си мръднете малкия пръст или лявата вежда и ние ще бъдем на ваше разположение!

До 31 май 2008 г. по Канал 1.

Възобновено на 12 март 2011 г. по БНТ1 (до 16 април се излъчва в събота следобяд, а от 1 май 2011 г. - в неделя сутрин).
E-mail: 13_plus@bnt.bg . Телефони: (02) 814 2691; 814 2525

Свалено от ефир на 3 юли 2011 г.

ИЗБРАНО