С Рачков всичко е възможно

Съботно забавно-развлекателно предаване.
Водещ: Димитър Рачков.
Продуцент: Джуди Халваджиян.

Известни личности участват в близо 100 комедийни игри. Звездите пеят, танцуват и импровизират в приятелска атмосфера; те се забавляват заедно, без да бъдат конкуренти помежду си. Шоуто е пред публика, която се набира изцяло през социалните мрежи. Във всяко издание 8 души се впукат в забавни приключения; те не знаят какво ги очаква и не репетират предварително.

В различни конфигурации, избрани от водещия, гостите влизат без подготовка в предизвикателства, за които научават директно на сцената. Това са музикални игри, свързани с танци и пеене, асоциативни игри, актьорски и физически задачи. В различни конфигурации те участниците изпробват „Голямото клатене“, „Палавата бисквитка“, „Таратанци“, „Ко каза, ко?!“, а накрая всички заедно влизат в „Лудата стая“ - позната от неделното предаване "Забраненото шоу на Рачков" през 2021 г. Тя изпитва актьорските им умения под наклон от 22,5 градуса, а сценарият се диктува само от водещия. Елементът на изненада е акцентът в шоуто.

Водещият Димитър Рачков:
“Това, което най-много харесвам в шоуто е, че не е състезание. Няма отбори, няма жури, няма точки, няма класиране. Всички игри са подчинени на една единствена цел – да забавляват зрителите. Ще видите някои от големите звезди на България в изненадващи и наистина смешни ситуации".

От 10 септември до 3 декември 2022 г. и новогодишно издание на 31.12.2022 г. по NOVA.

ИЗБРАНО