24/7

Експертен поглед към наболелите теми на деня и трибуна на известни общественици да докажат професионализма и етиката си. Водещ - Димитър Цонев.

Темите на седмицата ще определят зрителите, а в студиото ще гостуват различни и интересни гост-коментатори. Известни личности пък ще сядат на горещия стол пред водещия. Предаването ще е изнесено в интернет, откъдето ще се черпят теми и въпроси.

Авторското предаване „24/7” се състои от две части.
Първата представя на зрителите анализи и коментари на известни журналисти, политолози и социолози за трите най-важни събития от седмицата. Заедно с водещия на предаването, те коментират предварително избраните от зрителите теми, като класацията се прави на сайта на предаването.
Във втората част на „стола на истината” сядат известни публични личности, за да отговорят на седемте въпроса на Димитър Цонев. Гостът няма да има време за подготовка на отговорите си и ще бъде допълнително затруднен от ограничението във времето за коментар по дадената тема – след 90 секунди микрофонът се прибира.

Зрителите също участват с въпроси към гостите, като впоследствие журират отговорите им в интернет и ги квалифицират като „одобрение или неодобрение”, респективно – „истина или неистина”.
Уеб сайт: btv.bg/24-7

От 15 октомври 2011 г. до 30 юни 2012 г. по bTV Action.
От 15 септември до 15 октомври 2012 г. - сезон II.

ИЗБРАНО