Палм спрингс

За филма

Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Драма

Режисьор: Perry Lang, Scott Winant

В ролите: Michael Cassidy, Taylor Handley, Amber Heard, Sharon Lawrence, D.W. Moffett, Gail O\'Grady


"Hidden Palms": Джони Милър е още младеж, но вече е преживял повече, отколкото трябва да се случи на човек за целия му живот. Джони става свидетел на самоубийството на баща му и след преживяния шок решава да започне всичко отначало в тихото, спокойно и уредено градче Палм спрингс. Той се премества там с майка си и доведения си баща... но изглежда смъртта го преследва навсякъде!


Едва нанесъл се в новото си жилище, Джони научава, че в него е било извършено убийство, което все още не е разкрито. Много скоро семейство Милър разбира, че това на пръв поглед спокойно градче всъщност крие ужасяващи тайни. Никой няма доверие на никого, всеки подозира всеки, интригите са ежедневие, а цялото градче е оплетено в мрежа от слухове и лъжи. Освен това очевидно в сред хората живее и убиец, който е жесток и достатъчно хитър, за да се прикрива толкова успешно. На кого може да вярва Джони? Може ли изобщо да вярва на някого? Той ще направи всичко възможно да разкрие виновника и да стигне до дъното на мистерията!


“Палм спрингс” е създаден през 2007г. и се състои от 8 епизода, в които интригата кой е убиецът се заплита все повече и повече – чак до шокиращия финал!

ИЗБРАНО