Джон от Синсинати

За филма

Година: 2007
Жанрове: Драма

Режисьор: Mark Tinker

В ролите: Rebecca De Mornay, Willie Garson, Luis Guzman, Keala Kennelly, Ed O\'Neill


"John from Cincinnati": Разказва за живота на едно разпаднало се семейство на бивши звезди на сърфа, в чийто живот се появява младият Джон Монад. С идването си, Джон предизвиква мистериозни събития, които променят живота на семейство Йостс по невъобразим начин.


Действието на сериала се развива в “Империал Бийч”, Калифорния- последният плаж за сърф преди Тихуана, където САЩ граничи с Мексико. „Джон от Синсинати” разказва историята на семейство Йостс, семейство сърфисти, чиито невероятни качества на спортисти от поколения вървят ръка за ръка с проклятия. Дарбата на 13-годишния Шон съперничи с тази на неговия пристрастен и изоставен баща Бъчи, както и на затворения в себе си, дядо му Мич. И двамата са били водещи имена за сърфа на младини. С оформянето на кариерата на Шон, баба му Сиси се стреми да постигне търговски и спортен успех, който да компенсира неуспехите на съпруга й и сина й.


В този свят, където и най-простата радост е превърната в начин за изкарване на пари, се появява мистериозен непознат на име Джон. Скоро след това, започват да се случват странни събития за семейство Йостс и тези, с които е свързан животът им. Тези събития подлагат на изпитание границите на миналото и настоящето, обикновеното и невероятното, природата и това, което стои зад нея.

ИЗБРАНО