Тайнствена жена

За филма

Държава: Венесуела
Година: 1999
Жанрове: Сапун

Режисьор: Jose Alcalde

В ролите: Carolina Tejera, Mariano Alvarez, Juan Carlos Vivas, Herminia Martínez


"Mujer Secreta": венесуелски романтичен сериал, чиито епизоди са с уникалната за българския ефир продължителност от 120 секунди. Позиционирането му е съобразено с предпочитанията на аудиторията, като епизодите ще се излъчват в сутрешния слот от делничната програма на bTV – в кулинарното предаване “Бон Апети” и токшоуто “Искрено и лично” от 14 април 2008 г.

Сериалът „Тайнствената жена” е създаден от компанията “Радио и телевизия Каракас” през 1999 г. от Алида Авила и Йезикел Борхес. След невероятния успех на 120-те епизода на сериала и големия интерес към него, продуцентската компания решава да направи сюжета по-достъпен за зрителя, като представи есенцията му в епизоди от по 2-3 минути. Така сериалът се излъчва с по-голяма честота в ефира на телевизията и в интернет и постига голям успех. Подобна дистрибуция прави теленовелата изключително популярна в различни точки на света.



Сюжетът на „Тайнствена жена” е едновременно драматичен и романтичен, като показва света на главната героиня Еугения Санчес (Carolina Tejera), загадъчен и недостъпен за законния й съпруг Хосе Мануел Валадарес (Mariano Álvarez). Обременена от нежелания и изпълнен с насилие брак, Еугения решава да потърси щастие другаде. С течение на времето тя разбира, че изборът й е невъзможен. Макар да осъзнава, че именно красивият и нежен Бернардо (Juan Carlos Vivas) е нейната голяма любов, тя не може да се откъсне от семейството на съпруга си и да се отдаде истински на чувствата. Голяма пречка за щастието на двамата влюбени се оказва и майката на съпруга й – Карлота (Herminia Martínez) – коварна жена, чиито амбиции за власт и господство ръководят живота на семейството.

В тази романтична драма зрителите ще проследят пътя на Еугения от голямата тъга на битието към възраждащата се за нея поезия от страст и любов.

ИЗБРАНО