Америка

За филма

Държава: Бразилия
Година: 2005
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Federico Bonani, Teresa Lampreia

В ролите: Дебора Секо, Мурило Бенисио, Лукас Бабин, Франсиско Куоко, Даниела Ескобар, Умберто Мартинс и др.


"America": На какво сте способни, за да сбъднете своята мечта?

Младата героиня Сол (Дебора Секо) рискува, прекосявайки опасната граница между Мексико и Съединените Щати в търсене на по-щастлив живот в „Земята на възможностите”. Каубоят Тияо (Мурило Бенисио) рискува живота си яздейки бикове, в желанието си да стане по родео. Техните пътища ще се пресекат ще изживеят незабравима любовна история. Щe успее ли тази любов, между момиче преследващо Американската мечта и типичен представител на Бразилското потомство, да устои на разликата в мечтите и цели им?


Главната героиня в сериала - Сол - има мечта: да живее в САЩ, където тя вярва, че всичките й мечти ще се сбъднат. Подобно на хиляди други хора по света, тя си представя Америка като страната на хората с късмет. Тя вярва в американската мечта и е готова да поеме всички рискове, за да я изпълни.


Сол е мечтателка, но вярва, че е много находчива и реалистка. След няколко рисковани опита да премине границата, тя най-накрая успява да влезе в Америка и се установява в Маями.

Тияо пък преследва кариерата си на състезател в родео турнири и те го довеждат също до... Америка. И техните пътища ще се пресекат отново.


ИЗБРАНО