Спасителят на плажа

За филма

Държава: САЩ
Жанрове: Комедия

В ролите: Тим Стак, със специалното участие на Дейвид Аркет, Марк Хамил, Ерик Естрада, Франк Синатра Младши, Джейсън Алекзандър, Лий Мейджър, и др.


Комедийният сериал „Спасителят на плажа” с продуцент Хауърд Стърн проследява приключенията на най-добрият спасител... или може би най-некадърният... охранявал някога плажовете на Малибу. Очарователният и все пак идиот Ноч Джонсън, с оплешяващо теме и бирено коремче, е жива легенда. Макар да няма нищо общо с мускулестия си образ, изрисуван на табелата „Добре дошли в покрайнините на Малибу!”, той си е спечелил възхищението на своите съграждани с голямото си сърце, чувство за дълг и повече от осем милиона спасени живота.


За разлика от него, екипът му пасва идеално в категорията на „Спасители на плажа”: с перфектни тела и напълно безмозъчни. С Ноч работят Би Джей Къмингс, Чип Ромел, копие на Арнолд Шварценегер, Джамейка Сен Кроа и Кимбърли Кларк. Те заедно патрулират плажовете на Малибу и докато спасяват удавници, успешно разрешават убийства, залавят шефове на мафията и помагат на девойки в нужда да се справят със страха си от изрязаните бански.

Единствената, която не харесва Ноч, е кметът на Малибу Анита Масенгил. Тя вижда в него пречка за политическата си кариера и не ще се спре пред нищо, за да го дискредитира.

Сериалът, пародия на световноизвестния „Спасители на плажа”, ви гарантира смях до сълзи…. но не се давете в тях, защото няма кой да ви спаси.

ИЗБРАНО