Истинска любов

За филма

Оригинално заглавие: Amor Maior
Държава: Португалия
Година: 2016
Жанрове: Сапун

Режисьор: Ива Ареяс, Жоржи Кардозу, Жуау Карвальо

В ролите: Сара Матос, Жозе Фидалго, Инес Кастел-Бранко, Мария Жуау Луис, Виктория Гера, Жозе Мата, Маргарида Карпинтейро и др.


Борба на чувства и жадувана справедливост...

Историята на несломимата Клара, която се завръща в родния си дом, за да се изправи срещу мащехата си Франсиска, жертвайки любовта, надеждите и мечтите си. Преди години Франсиска убива собствената си полусестра и майка на Клара – Лаура, с цел да присвои богатството й и да заеме мястото й в обществото. Тя успешно изпълнява плана си, омъжва се за бащата на Лаура и осиновява по-малките й сестри, а нея изпраща далеч. Сега Франсиска е готова да се отърве и от мъжа си, за да запази състоянието единствено и само за себе си, но Клара застава на пътя й, решена да спаси семейството си и да раздаде справедливост за смъртта на майка си. За да се завърне в бащиния си дом, Клара жертва и връзката си с любовта на живота си – младшия следовател Манел.

По ирония на съдбата точно когато събира доказателства за престъпленията на Франсиска, Клара се замесва с хора от подземния свят, за да спаси брат си Алфонсо, който е длъжник на коварен престъпник. Така съдбата отново среща Клара и Манел, но сега двамата са от противоположните страни на закона – тя има криминално досие, а той вече е инспектор. Франсиска се оказва по-силна от всякога и успява да убеди всички, че Клара е престъпница, която я обвинява несправедливо, с цел да заграби семейното богатство.

Въпреки че е в безизходица, Клара не се отказва и е решена на всяка цена да спечели попечителството над сестрите си, да получи справедливост за майка си и да докаже на любовта на живота си, че е попаднала в капан. Историята става още по-заплетена, когато мащехата Франсиска се обсебва от Манел и търси да спечели любовта му...

333 епизода.
Уеб сайт: sptelevisao.pt/en/productions/telenovela/more-than-love/

От 21 декември 2020 г. по bTV.