ФБР

За филма

Оригинално заглавие: FBI
Държава: САЩ
Година: 2018
Жанрове: Крими

Режисьор: (създател и сценарий) Крейг Търк, Дик Улф

В ролите: Миси Перегрим, Зийко Заки, Ебоний Ноел, Джереми Систо, Сила Уорд, Алана Де Ла Гарза, Джон Бойд, Джеймс Чен


Поредица на CBS - от екипа, създал „Закон и ред”. Динамична криминална драма, разкриваща живота и работата на нюйоркския офис на ФБР. Елитният отряд използва всички свои таланти, интелект и технически умения при разплитането на сериозни случаи, за да може Ню Йорк и страната да са сигурно място.

Специален агент Маги Бел (в ролята - Миси Перегрин) е от семейство на потомствени полицаи и е дълбоко отдадена на хората, с които работи и на тези, които защитава. Неин партньор е специален агент Омар Адом Зидан - „ОА” (Зийко Заки), възпитаник на „Уест Пойнт”, военната академия, който е прекарал две години под прикритие за Администрацията за борба с наркотрафика DEA, преди да бъде привлечен да работи за ФБР.

Техен ръководител е специален агент Дейна Моужър (Сила Уорд), която работи под огромно напрежение 24 часа в денонощието / 7 дни в седмицата и има безусловен авторитет. Част от екипа е и специален агент Джубал Валентайн (Джереми Систо) – нервният център на офиса, чиято способност с лекота да общува и да се сближава както с шефовете, така и с подчинените, го превръща в умел мотиватор. Кристен Шазал (Ебоний Ноел) е най-ценният ресурс на екипа – брилянтна анализаторка, взета направо от университета и която сглобява "голямата картина" по-бързо от всеки друг.

Тези първокласни агенти разследват неуморно мащабни случаи, включващи тероризъм, организирана престъпност и контраразузнаване.

2 сезона (2018 - 2020), 41 епизода х44 мин.
Уеб сайт: www.cbs.com/shows/fbi/
Фейсбук: facebook.com/FBICBS/

От 19 май 2020 г. по NOVA. От 18 юни до 14 юли 2020 г. - сезон II. От 6 декември 2021 г. - повторение (сезон I).
От 11 януари 2021 г. по Diema.

ИЗБРАНО