All Inclusive

За филма

Държава: България
Година: 2020
Жанрове: Комедия

Режисьор: Боя Харизанова, Тодор Николов

В ролите: Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов, Петър Калчев, Димитър Баненкин, Явор Борисов, Елени Декидис, Мирела Карабанчева, Александрия Чальовски


Историята за вълнуващо лятно приключение на две приятелски семейства от София. Ваканцията им на Черноморието се оказва по-различна от очакваното и им поднася неподозирани житейски уроци. Тя е изпълнена с много смях, малко сълзи, неочаквани обрати, истинско приятелство и много любов.

В началото всеки от героите има своите индивидуални проблеми, но след множество забавни приключения на морето, те се завръщат още по-сплотени и по-променени от всякога. Приятелите откриват, че мечтаният 5-звезден лукс всъщност е маловажен, защото най-ценното е да имаш близки хора до себе си, с които да посрещаш радостите и неволите в живота.

Сериал за доброто, за щастието и човещината, за осмислянето на красивите човешки отношения, за любовта и приятелството във всичките им възрасти, за търсенето на смисъла в нашия забързан живот в XXI век, великите каузи и ролята на семейството.

Четирите сюжетни линии на поредицата касаят българските семейства днес, младежите, децата и хората в третата възраст. Комедия с намигване към любимите морски филми от близкото минало, но със съвременните изразни средства и с актуалната проблематика на модерния човек.

Изпълнителен продуцент: Красимир Ванков („Hidalgo Productions“).
Главен сценарист: Иван Ангелов, сценаристи: Златина Несторова, Пламена Велковски, Сабина Иванова и Добромир Байчев.
Песен: музика и аранжимент - Марио Балтаджиев, текст – Иван Ангелов, изпълняват Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.
Оператор - Георги Гвоздев.

От 28 февруари до 8 май 2020 г. по NOVA (12 епизода).
От 11 септември до 27 ноември 2020 г. - сезон II (12 епизода).
От 5 март до 21 май 2021 г. - сезон III (12 епизода).
От 17 септември до 10 декември 2021 г. - сезон IV (12 епизода).
От 6 юни 2022 г. - повторение (от сезон I).

ИЗБРАНО