Три сестри

За филма

Оригинално заглавие: Three Sisters
Държава: САЩ
Година: 2001
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Eileen Heisler, DeAnn Heline

В ролите: Katherine La Nasa, Vicki Lewis, A.J. Langer, David Alan Basche, Dyan Cannon, Peter Bonerz, Edward Kerr, Paul Hipp, Brian Scolaro


Актуална комедия, която разглежда обърканите отношения между сестри, видяна през очите на един от съпрузите на сестрите.

Тясната връзка между трите жени създава усещането, че той е женен не за съпругата си, а за трите сестри едновременно, като в крайна сметка самият той заявява: "... повярвайте ми, ожениш ли се за жена, която има много сестри - не се жениш за нея, а за всичките накуп!".
Когато Стивън Кийтс се жени за Бес Бърнстайн-Флин, никой не му е казал, че се оженва и за двете й по-малки сестри и за родителите й. Бес е властна дъщеря, сестра и майка, която се старае всичко в живота й да е идеално. Тя се грижи за първородния си син Чарли, както и за съпруга Стивън, което не е лесна задача, когато си работеща жена. За щастие, Бес може винаги да разчита на сестрите си. Нора е режисьорка на документални филми и се опитва да свикне с живота в големия град, след като е живяла 2 години в Африка и е преживяла развод. Ани сякаш завинаги е останала тийнейджърка. Не може да се задържи на постоянна работа, обича забавленията и още се опитва да разбере какво иска от живота.

Майка им Хъни някога е позирала за Плейбой, което е голям срам за дъщерите й. Баща им Джордж е естествено под чехъл в това изключително женско семейство...

2 сезона, 36 еп. х 30 мин.
От ноември 2006 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО