Силата на желанията

За филма

Оригинално заглавие: A Força do Querer / Edge of Desire
Държава: Бразилия
Година: 2017
Жанрове: Сапун

Режисьор: (създател и сценарий) Глория Перис

В ролите: Жулиана Паеш, Родриго Ломбарди, Емилио Данташ, Паола Оливейра, Марко Пигоси, Изис Валверде


Любов, амбиция и отмъщение. Ричните предизвикателства и любовта на три силни жени, които имат нещо общо: прекрачват всякакви граници, за да постигнат желанията си.

Биби (Жулиана Паеш) е амбициозна и страстна жена. В миналото тя напуска факултета по право и стабилната си връзка с Кайо (Родриго Ломбарди), за да изживее страстна любовна авантюра с Рубито (Емилио Данташ) – студент по химия с големи финансови проблеми. Той вижда в наркотрафика възможност да разреши всичките си проблеми. Съблазнена от властта на престъплението, от блясъка на парите и обещанията на Рубито, Биби също се набърква в незаконни сделки и се превръща в Биби Опасната – жена, която е спечелила уважението на престъпниците и е взела страха на всички, особено на жените, които се опитват да се приближат до съпруга й.

От другата страна на закона е смелата Жейза (Паола Оливейра) – полицайка, която си е поставила за цел да пребори организираната престъпност в града. Затова тя обявява война на Биби и Рубито, като заплашва, че ще разруши тяхната престъпна мрежа. Паралелно с кариерата на полицай, Жейза е ММА боец. Чувствена, но със силен характер, тя не допуска никого близо до себе си. Връзката й със Зека (Марко Пигоси) е много бурна и конфликтна.

Зека е от малък град. Той е бил на косъм от това да се ожени за Ритиня (Изис Валверде) – млада жена със свободолюбив дух, която иска да се наслади на всичко, което животът й предлага. Затова тя бяга с Руй преди сватбата със Зека, но разбира, че е бременна от бившия си годеник. Ритиня е решена да скрие от Зека бременността си и да не казва на никого кой е истинският баща на детето й...

172 епизода.

От 24 октомври 2018 г. по bTV Lady