Изгубеняци

За филма

Оригинално заглавие: Wrecked
Държава: САЩ
Година: 2016
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Джордан Шипли, Джъстин Шипли

В ролите: Зак Крегър, Асиф Али, Рис Дарби, Джесика Лоу, Али Маки, Брайън Сака, Брук Дилман


Оцелели от самолетна катастрофа създават свой нов свят на самотен остров... Двама най-добри приятели (Дани и Оуен) и група от оцелели ще се сблъскат с множество трудни ситуации, създадени предимно от тях самите.

Дани и Оуен имат шанса да променят посредствения си живот, ставайки лидери на това ново общество и водейки го напред с цел оцеляване. Те ще трябва да живеят без удобствата на модерния живот като интернет и социални медии и да се справят с всички опасности от новия свят, в който попадат. Много от тях ще скрият миналото си, но истината ще намери път да бъде разкрита.

В сезон 2, след като е задържана, групата трябва да се заеме със следващата си голяма история, която е въпрос на оцеляване. Чаровният Пак се опитва да преговаря за примирие, когато пиратите решават да останат на острова. Докато Флорънс и Карън трябва обикалят джунглата, за да разберат какво замърсява водата, Стив започва необичаен романс с … баракуда. След като разкриват зловещия пиратски план, оцелелите се опитват да избягат от острова. Карън трябва да вземе трудно решение, свързано с миналото й. Но големият въпрос е дали пиратите ще продължат да имат надмощие… Няма да липсват и романтични моменти. Джес и Тод решават да се оженят, но Оуен и Флорънс са принудени да преоценят връзката си. В цялата суматоха Дани ръководи разследването на саботажа на кораба, а Стив прави шокиращо откритие. Корабът потъва и оцелелите се опитват да избягат.

3 сезона (2016 - 2018 г.), 30 епизода х30 мин.

От 14 септември 2017 г. по bTV Comedy (от 21 февруари 2019 г. - повторение). От 13 октомври 2018 г. - сезон II. От 27 януари 2020 г. - сезон III.

ИЗБРАНО