Час пик

За филма

Оригинално заглавие: Rush Hour
Държава: САЩ
Година: 2016
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Бил Лорънс, Блейк Маккормик

В ролите: Джъстин Хайърс, Джон Фу, Ейми Гарсия, Пейдж Кенеди, Уенди Малик, Кърк Фокс


Криминална екшън комедия на CBS. Знаменитият хонконгски инспектор Джонатан Лий и детектив Джеймс Картър от ФБР се завръщат. Главните герои са две от най-популярните ченгета в Холивуд.

Новите приключения на дуета от едноименната кинотрилогия от 1998 година отново имат същата цел: да преодолее несъвместимостта в характерите им и да изпълни професионалния дълг. Детектив Лий остава почетен майстор на бойните изкуства с гръмотевично бързи движения. Той отива в Лос Анжелис, за да отмъсти за предполагаемата смърт на сестра си и да научи повече за връзката й с китайската организирана престъпност. Детектив Картър е все така хитроумно ченге, което играе по собствените си правила.

Поредицата проследява съвместната работа на тези съвършено различни по характер и начин на работа детективи, сблъсъка на култури и темпераменти, културната война между ексцентричен американски полицай и азиатския му колега. Въпреки многото си различия, двамата се впуснат в непредсказуеми приключения и разследвания из улиците на Лос Анджелис и доказват, че са страхотен тандем, а невъзможното на пръв поглед партньорство се оказва печеливше.

В сериала участва и Джордж Чунг, познат от оригиналния филм от 1998 г. Крис Тъкър е консултант на сериала и има гост-поява в отделен епизод.

13 епизода x43 мин.
Уеб сайт: cbs.com/shows/rush-hour/
Фейсбук: facebook.com/RushHourCBS/

От 28 ноември 2016 г. по bTV Action. От 11 октомври 2019 г. - повторение.
От 30 юли 2019 г. по bTV.

ИЗБРАНО