Частни детективи

За филма

Оригинално заглавие: Private Eyes
Държава: Канада
Година: 2016
Жанрове: Крими

Режисьор: (създател и сценарий) Shelley Eriksen, Tim Kilby

В ролите: Джейсън Прийстли, Синди Сампсън, Бари Флатман, Джордин Негри, Кле Бенет, Енис Есмер


Бившият професионален спортист Мат Шейд безвъзвратно променя живота си, когато решава да формира разследващ тандем с напористата Анджи Евърет – частен детектив. Шейд гледа на работата с Анджи като възможност да се избави от небезпроблемното си минало. Покрай нея той се научава как да действа бързо, да разчита хората веднага и да предвижда следващите им ходове. Докато работи с Анджи, Шейд усеща фантастичен прилив на адреналин и осъзнава, че си е намерил точното място и че уменията му са наистина оценени.

Анджи, от своя страна, поема агенцията на баща си след неговата смърт и се бори да продължи делото му. Всеки един случай е възможност за нея да изпита интелекта, силата и стратегическото си мислене. Анджи може да смята Шейд за наивен що се отнася до начина, по който той гледа на света, но неговата отдаденост й носи нещо специално в самотната й битка.

В основата на историята е огнено-ледената връзка между Шейд и Анджи. Ако той е непобедимата сила, тя е непоклатимата - и двамата се предизвикват един друг на всички нива...

Два сезона, 28 епизода х43 мин.
Уеб сайт: globaltv.com/privateeyes/

От 1 ноември 2016 г. по FOX Crime.

ИЗБРАНО