Фитнес Тони

За филма

Оригинално заглавие: Gym Tony
Държава: Испания
Година: 2014
Жанрове: Комедия

Режисьор: Ricardo A. Solla

В ролите: Ivan Massagué, Santi Rodríguez, Mariam Hernández, David Amor, Miriam Cabeza, Mar Abascal, Carlos Chamarro, Tomás Pozzi


Ситком за Тони (в ролята - Иван Масаге), който е собственик на гимнастически салон в квартала. Той ръководи бизнеса си, разчитайки на импровизация - и на никакви разходи! Там, където всички виждат само проблеми, той вижда решения, които в повечето случаи са доста шантави.

Персоналът в гимнастическия салон се състои от рецепционистка, шеф на поддръжката и чистачка едновременно, йога инструктор по тай-чи, айкидо, суши, пролетни рулца и по всичко с ориенталски привкус - и фитнес инструктор, който се чувства като знаменитост.

Сред най-големите образи, клиенти на салона, са 40-годишен мъж, пристрастен към клюките; шишко, който не може да смъкне дори половин килограм; разведена жена, която заради кризата е принудена да се върне в стария си квартал; юпи с остър език, вманиачен във физическата си форма; обикновена жена, която мечтае да стане тв звезда... И още много колоритни образи.

4 сезона (2014 - 2016 г.), 373 епизода х30 мин.
Уеб сайт: http://www.cuatro.com/gymtony/

От 21 юни 2016 г. по bTV Comedy. От 2 януари 2017 г. - повторение.

ИЗБРАНО