Земя на страстта

За филма

Жанрове: Сапун


Красивата долина е мястото, където Валерия и Франциско ще се срещнат и ще поставят началото на своята силна и бурна любовна история...

Валерия винаги е усещала липсата на обич от страна на баща си. Потисната от постоянното му недоволство, младата жена с нежелание му помага в управлението на фамилната винарска изба.
В деня на сватбата си тя разбира жестоката истина, че е част от финансовия план на баща си и че той е платил на бъдещия й съпруг, за да се ожени за нея.

Франциско е преуспяващ издател, останал от скоро вдовец, който живее със сина си в града. Един ден той посещава семейното ранчо в Красивата долина и открива, че прекалено младата съпруга на баща му е съсипала всичко. Твърдо решен да спаси семейния бизнес от фалит Франциско решава да се премести да живее там.

Така съдбата ще срещне Франциско и Валерия...
А любовта, която ще възникне между тях, ще предизвика недоволството и завистта на много хора - бащата на Валерия, вдовицата на бащата на Франциско, бившата приятелка на Франциско и вечно жадния за пари бивш приятел на Валерия. Те ще се опитат да попречат на тази връзка. А дали ще успеят... никой още не знае...

ИЗБРАНО