Златното момче

За филма

Оригинално заглавие: Golden Boy
Държава: САЩ
Година: 2013
Жанрове: Драма

Режисьор: (създател и сценарий) Никълъс Уутън

В ролите: Тио Джеймс, Кевин Алехандро, Бони Самървил, Холт Маккалани, Стела Мийв, Чи Макбрайд


Разказ за издигането на едно амбициозно ченге, което се превръща в най-младия комисар в историята на полицейското управление в Ню Йорк - и за цената на това професионално постижение.


Още докато го интервюират за работа, Уолтър Уилям Кларк младши (Тио Джеймс) си спомня за пътя от улицата до полицейската служба. Само след три години на работа, героичните постъпки на Кларк го правят достатъчно смел, за да попита за повишение и да се превърне в детектив от отдел „Убийства”. Това дразни колегите му, които се надяват да се провали. Кларк е разочарован, че негов партньор е детектив Дон Оуен (Чи Макбрайд), на когото му предстои пенсиониране след две години. Той би предпочел това да е първокласният детектив Крисчън Аройо (Кевин Алехандро) - най-добрият в екипа, амбициозен колкото и Кларк, но без морални задръжки.


Партньор на Аройо е детектив Дебора Маккензи (Бони Самървил), единствената жена в отдела. В този екип е и детектив Джо Диако (Холт Маккалани), свързан с много източници, от които Кларк може да има полза.


Въпреки че е всеотдаен към работата си, Кларк има слабо място. Това е сестра му Агнес (Стела Мийв) – тийнейджърка, която понякога демонстрира опасно поведение. "Златното момче" Кларк прави всичко възможно да постигне високите си цели, но цената, която плаща, не е никак малка...



13 епизода х60 мин.


От 27 април 2015 г. по bTV Action.

ИЗБРАНО