Съдия Джуди

За филма

Държава: САЩ
Жанрове: Риалити


"Judge Judy": Изключително прямата Джуди Шейндлин разглежда реални казуси от живота, основавайки се на щатското законодателство в Ню Йорк.


14 пъти номинираната за награда „Еми“ поредица е с най-висок рейтинг сред дневните телевизионни предавания в САЩ, а неукротимата съдийка е непрестанно коментирана заради нейната непоносимост към нарушителите на реда. Тя продължава да разбива рейтингите и е всеизвестна с типичните за нея забележки, „Не ми пука“, „Порасни и спри да се държиш като бебе“, или „Ако се заяждаш с мен, малката, ще избърша пода с теб“.


В сезон V:

Съдия Джуди се среща с враждуващи братя, конфликтни двойки и спорещи приятели – всички, надяващи се правдата да е на тяхна страна.

В първия епизод е представено дело, повдигнато от жена, изпаднала в безсъзнание при нападение с кола, случай с жена от Тексас, обвинена във вандализъм с колата на бившия си любовник и тийнейджърка, организирала щур купон, докато наглеждала къща...

Сред останалите случаи са тъжната история за пренебрегвано дете, малтретирано от детегледачката си, проблемен тийнейджър в объркана битка за попечителство.


Какви ще бъдат присъдите? Кой знае! Но със сигурност знаем, че с безпогрешната съдия Джуди резултатите ще достигнат корена на проблема и ще наранят някое и друго сърце го по пътя.


От 3 декември 2012 г. по CBS Drama (от сезон V).