По средата

За филма

Оригинално заглавие: The Middle.
Държава: САЩ
Година: 2009
Жанрове: Семеен

Режисьор: (създател и сценарий) Eileen Heisler, DeAnn Heline

В ролите: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan


Семейна комедия. Представете си типичното американско семейство... но в Орсън, щата Индиана. Точно там - по средата на САЩ - живеят Франки (Patricia Heaton) и Майк (Neil Flynn) заедно с трите си деца: Аксел, Сю и най-малкия Брик.

Много сериали разказват за семейства, но никога не сте виждали нещо подобно. Франки винаги е заета с работата си, да осигури на малкия си син малкото непрочетени от него книги, да се опита да подкрепи отчаяните опити на дъщеря си да я забележат в нещо и да озапти навъсения мързелив тинейджър Аксел.

Тя успява да се справи с всички прищевки на децата и да е в синхрон със своя мълчалив и намусен съпруг. Ще ги чуете да се карат, да крещят, но в същото време ще се забавлявате - тъй като в края на всеки лош ден идва хубава вечер, когато всичко си идва на мястото.

Сериалът разказва за живота на средностатистическо американско семейство, което живее в неголям град. Майката - Франсис (Патриша Хийтън) е продавачка на употребявани автомобили. С иронично остроумие и чувство за хумор, тя успява да запази семейството си цяло. Съпругът ѝ Майк (Нийл Флин) е управител в местна фирма и има стабилно влияние в семейството. Жонглирайки между смени в работата и поръчване на храна за вкъщи, която се консумира пред телевизора, двамата успяват да отгледат трите си деца.

Най-големият син Аксел (Чарли МакДърмът) е тийнейджър, на когото му липсва мотивация; добър е в спорта, но не и в академичните науки. Сю (Идън Шер) е ентусиазирана млада дама, която има проблеми с общуването. Най-малкият в семейството – Брик (Атик Шафър) пък е интелигентно дете, което обича да чете книги, но е и изключително интровертен.

В сезон 5:
Много емоции и животопроменящи събития, както и с куп вълнуващи новини за голяма част от любимите герои. Пред едно голямо изпитание е на път да се изправи Сю, Брик е обхванат от любовни трепети, а Франки и Майк ги очакват не чак толкова добри новини.

В сезон 7:
Семейство Хек е изправено пред много важни събития и нарастващи болки. Сю (Идън Шер) започва първата си година в колеж, нещо което очаква през целия си живот, но не всичко върви както е очаквала. Зъболекарката и супер майка Франки (Патриша Хийтън) навършва 50 години, но това изглежда се преживява доста по-трудно от съпруга й Майк (Нийл Флин), отколкото за самата нея. Тя се тревожи за съпруга си, когато той започва да се държи странно – включително връзвайки се на една от лудите идеи на брат си. Брик (Атикъс Шафър) започва да бъде по-независим, карайки Франки да се чувства вече ненужна и Аксел (Чарли Макдърмът), който преминава през преходен период, опитвайки се да намери мястото си и да започне нова работа.

9 сезона (2009 - 2018), 214 епизода х22 мин.
Уеб сайт: abc.go.com/shows/the-middle
Фейсбук: facebook.com/TheMiddle

От 28 ноември 2012 г. по bTV.

От 30 август 2013 г. по bTV Comedy. От 12 декември 2015 г. - сезон V. От 8 август 2017 г. - сезон VII. От 31 юли 2018 г. - сезон VIII. От 24 октомври 2019 г. - сезон IX.

ИЗБРАНО