Моето животинско семейство

За филма

Държава: Чехия
Година: 2012
Жанрове: Детски


"My Animal Family": един ден от живота на бебе-животно и неговото семейство - един ден от живота на различен вид животни, представен от гледната точка на бебето в стадото. Използвайки реални кадри от природата, поредицата споделя как група животни растат, ловуват, спят и играят. Сред тях са лъвове, тигри, делфини, шимпанзета, слонове, мечки, жаби и много други интересни създания.


Микс от действие на живо и анимация, поредицата се докосва до семейството на животното в дивата природа. Предаването изследва многобройните чудеса на дивия живот, споделя умения и изтъква значението на семейството, като в същото време предлага забавление.

.
Първият епизод ще запознае малките зрители с малкото жирафче – те ще научат къде живее, какво яде, как се движи и защо спи само два часа! Ще видим и бебето делфин, докато плува със семейството си, играе с храната си и скача над повърхността на водата, както и малката зебра, която обича да тича и подскача из саваната, похапва трева и има ярки райета, които я защитават от хищници.

В следващите епизоди децата опознават природата заедно с малки лъвчета и тигри, с полярни мечета и маймунки, слончета и много други.


Животните подпомагат развитието на подрастващите и техните комуникационни умения, разбирането на живота и на физическото развитие на създанията с възрастта. Уменията по математика и рисуване също се развиват, тъй като малчуганите броят петната на животните, запознават се с различните фигури и научават за теглото и бързината. Децата обичат животните и се научават да се грижат за други живи същества и да разбират по-добре ролята на семейството.


26 епизода х 15 мин.


От 1 май 2012 г. по JimJam.

ИЗБРАНО