Животът на Брайън

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Дейна Стивънс

В ролите: Бари Уотсън, Матю Дейвис, Сара Ланкастър, Рик Гомез, Аманда Детмър, Розана Аркет, Раул Бова


"What About Brian": От продуцентите на сериалите „Изгубени” и „Наричана още” и от сценариста на „Град на ангели” и „За любовта на играта”.


Сериалът разказва за компания от млади двойки, в която последният ерген е Брайън. Всички тe са в различни фази на романтични взаимоотношения или приятелства, и са жители на пленителния Лос Анжелис. Самият Брайън е идеалният кандидат за женитба, човекът, който всеки иска за най-добър приятел, който би бил идеалният кум, би те закарал до болницата, би забавлявал чудесно децата ти... или, с други думи, човекът, по който всяка съпруга би си загубила ума, а всеки съпруг би си пиел бирата с него. На 34 години Брайън е все още единственият от компанията, който няма сериозна връзка. Най-добрият му приятел - Адам има сериозното намерение да скъса с перфектната си във всяко едно отношение приятелка Марджори, но вместо това й прави предложение за брак. Сестрата на Брайън - Ник - и нейният съпруг Анджело отчаяно се опитват да имат деца.



За разлика от тях, двойката Дейв и Дийна имат три малки момиченца, но и никакъв сексуален живот и като всички женени хора нямат търпение и Брайън да се присъедини към техния „клуб”, без и те самите да знаят защо. Въпреки своя лош късмет в интимните си взаимоотношения, Брайън все още таи надежда, че един ден ще отвори вратата и ще бъде заслепен от любовта...


ИЗБРАНО