Измамна любов

За филма

Държава: Венесуела
Година: 2006
Жанрове: Сапун

Режисьор: Nicolas Di Blasi, Arturo Manuitt

В ролите: Мархори де Соуса, Марлене де Андраде, Вероника Шнaйдер, Хуан Пабло Раба, Уго Васкес, Карлос Гилермо Айдон


"Y los declaro marido y mujer": На красив тропически остров нови връзки ще се зародят, докато някои бракове ще преминат през изпитания. В центъра на тази буря от чувства e Саойа, криейтив директор на голяма рекламна агенция, която ще трябва да се бори с избора между кариерата, семейството и сърцето си.


Тя е красива и преуспяла жена, която се връща в родния град, точно когато нейната агенция е наета да разработи туристическа кампания за този екзтотичен и красив остров. Това ще й позволи да прекара повече време със своите родители и своя любовник, Ефраин, който е правният съветник в агенцията, в която тя работи.

Докато чака Ефраин, Саойа решава да се забавлява и съвсем неочаквано започва да флиртува със своя шеф – Хуан Андре. Този неочакван флирт между двамата бележи началото на силно взаимно привличане, което много ще ги сближи.



Когато Саойа открива, че Ефраим е женен, нейното сърце е разбито, а Хуан Андре е този, който й дава опора и й предлага нова възможност да обича отново. Хуан Андре предупреждава Ефраим, че ще предприеме действия срещу него за това, че е накарал Саойа да страда. За да подсигури своето място в агенцията и за да сложи край на заплахите на Хуан Андре, Ефраин търси помощта на своя приятел Густавос, чийто баща притежава агенцията. Ефраин знае дълго пазена тайна на Густавос и ще използва това като свое предимство. Той заплашва Густавос, че ако не му помогне, ще разгласи тайната - неговият фалшив брак с Ребека.
Същевременно, жените на Хуан Андре, Ефраин и Густавос са много добри приятелки. Те ще си помогнат една на друга, за да намерят отговора на въпроса защо техния идеален живот всъщност не е толкова идеален, колкото са си мислели. Елизабет е съпруга на Хуан Андре - неуверена, ревнива и няма да се спре пред нищо, за да задържи съпруга си. Елоина подозира, че Ефраин й изневерява и е твърдо решена да разбере коя е другата жена. Ребека получава обезпокоителни новини за валидността на своя брак.

Накрая животът на тези четири жени ще вземе обрат, базиран на решението им дали да пожертват себе си в името на любовта и техните съпрузи, за да запазят своя щастлив живот на това райско място.



От 7 януари 2008 г. по GTV.

ИЗБРАНО