Любовта хапе

За филма

Държава: САЩ
Година: 2011
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Cindy Chupack

В ролите: Becki Newton, Greg Grunberg, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Lindsay Price, Jennifer Love Hewitt


"Love Bites": по идея и сценарий на Синди Чупак - известна със сценариите си за "Сексът и градът" (с индивидуални номинации за "ЕММИ" за написаните от нея епизоди) и "Всички обичат Реймънд", създаден от продуцентите на „Наистина любов” и „Дневникът на Бриджит Джоунс”. В главната роля - познатата от „Грозната Бети” Беки Нютън.

Поредица на NBC за любовта в една свежа и непочтителна светлина чрез 3 съвременни истории за любов, секс, брак и срещи. Поредица за всички луди неща, които любовта ни кара да правим - като да се правиш на девствена, за да привлечеш интереса на момче или да се съревноваваш с любимата играчка в спалнята на годеника си... или си в ситуация да се възползваш от "авторитетния списък с известни личности". Всеки епизод повдига завесата, за да разкрие една съвременна романтична история по невиждан досега начин.


Историята се развива около Ани (Becki Newton), която изучава върховете и спадовете на срещите, любовта и секса, докато се примирява с това, че всичките й други приятели са вече омъжени. Непочтителен и остър, сериалът маха завесата, за да открие модерния романс по начин, по който никога не сме виждали и ни кара да се замислим за любовта и живота - и за начина, по който се справяме с тях.


От 22 декември 2011 г. по Нова телевизия. От 3 март 2014 г. - повторение.

От 5 октомври 2013 г. по KinoNova.

ИЗБРАНО