Паста

За филма

Държава: Република Корея
Година: 2010
Жанрове: Комедия

Режисьор: Kwan Seok-Jang

В ролите: Гонг Хьон-Джин, Лий Сон Гюн, Лий Ха–Ний ('Honey Lee'), Но Мин-У, Джанг Йонг


"Pasta": романтична комедия в 20 епизода х60 мин. по сценарий на Seo Sook-Hyang, азиатска версия на познатото кулинарно кино. Действието се развива в най-елитния италиански ресторант в Сеул - сериалът е заснет там в автентична обстановка.

Поредицата разказва за мечтите и успехите на млада жена, която успява да стане главен готвач в най-скъпия ресторант „Ла Сфера”. Героинята Ю-Гьон започва кариерата си като кухненски помощник и преминава през много трудности, унижения и сълзи, докато достигне до върха.


Шеф-готвачът Хьон–Ук е изучавал кулинарно изкуство в Италия и също извървява своя път, за да стане най-известният кулинарен майстор на италианска кухня в Корея. Любовта между двамата се развива странно и дори трудно. В сюжета са включени и съдбите на останалите готвачи и помощници в „Ла Сфера”.


Това е сериал за корейските нрави, душевност и мироглед. Образите и събитията са показани с много хумор и трогателна наивност. Продукцията се отличава и с оригинален саундтрак, който включва 16 специално създадени парчета от известни корейски изпълнители.


От 25 ноември 2011 г. до 19 май 2012 г. по БНТ1.

От 10 февруари 2013 г. по БНТ2.

ИЗБРАНО