Пожертвани сърца

За филма

Държава: Венесуела
Година: 2010
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Карлос Перес

В ролите: Маржори де Соуса, Хуан Алфонсо Баптиста, Хералдин Басан, Пабло Асар, Луис Хосе Сантандер, Мариана Торес


"Sacrificio de mujer": 120 епизода.

През изминалите 20 години, Клеменсия Астудийо е носила мъка толкова дълбока, че нищо не можело да я утеши. Въпреки че сега тя е успешна бизнес дама със стабилен брак и три осиновени деца, тя не може да забрави ужасния ден, в който се буди в болница - сама, безпомощна и объркана, разбирайки, че новороденото й момиченце е било откраднато предишната нощ.


Изоставена от мъжа, когото обича и лишена от единственото нещо, което може да я направи щастлива, животът на Клеменсия е съсипан. Единствената й утеха идва от неочаквано място: лекарят, който я лекува в болницата. Пленен от Клеменсия от момента, в който я среща, доктор Аугусто Таламонти я ухажва непрестанно, докато накрая тя се съгласява да се омъжи за него.

Две десетилетия по-късно, Клеменсия е строга и огорчена жена, оглавяваща компанията, която съпругът й наследява от баща си. От уязвимото и накърнено момиче няма и следа - нито една, освен постоянния копнеж да открие изгубената си дъщеря.



Клеменсия не знае, че е само на няколко крачки от нея, защото новата служителка, която тя наема неотдавна, е точно дъщеря й - Милагрос, която е израснала в сиропиталище.


Когато Милагрос и осиновеният син на Клеменсия, Енцо, се влюбват, Клеменсия я приема в семейството си. Но има зли хора, кроящи планове да разделят двойката и Клеменсия попада в мрежата на лъжата, че Милагрос е измамила Енцо по възможно най-лошия начин. Така тя започва жестока война срещу младата жена, без да знае, че съсипва живота на собствената си дъщеря.



Междувременно мъжът, изоставил Клеменсия, докато е бременна преди толкова много години, отново се появява в живота й. Луис Франсиско Виларте се оказва полу-брат на съпруга на Клеменсия и след като се завръща от чужбина, където работи, е шокиран, когато разбира, че тя е съпруга на Аугусто. Въпреки вътрешната съпротива, Луис Франсиско и Клеменсия разбират, че някогашната страст помежду им е все още жива. Става ясно и че Луис Франсиско никога не е възнамерявал да я напусне - те са станали жертва на жестока интрига, също като Милагрос и Енцо в момента. Изправена пред истинските си чувства и най-сетне събрала се с дъщеря си, Клеменсия има шанс да поправи вредите, които е нанесла, за да могат Милагрос и Енцо отново да бъдат заедно... докато лекува собствените си рани и открива щастието, изплъзвало й се досега.



От 16 март 2011 г. по Diema Family

ИЗБРАНО